4 sfaturi de luat în considerare atunci când cumpărați o geantă de mână

Gențile de mână sunt investiții excelente. Dacă sunteți pasionată de a avea un look impecabil tot timpul, atunci trebuie să fiți pregătită să dețineți mai multe genți de damă de mână de bună calitate.

Un lucru deosebit la o geantă bună este capacitatea sa de a transforma și stiliza orice fel de ținută. Poate că purtați o rochie cu o croială simplă și o pereche de pantofi comozi, dar când adăugați o geantă frumoasă, look-ul dvs. se transformă din simplu în elegant.

Chiar și așa, alegerea unei genți de damă potrivite nu este de obicei o activitate simplă, mai ales dacă vă doriți ceva unic și care să merite toți banii. În timp ce varietatea de pe piață vă poate zăpăci în privința calității, tipului, mărimii și culorii genților în care să investiți, iată sfaturile experților cu privire la lucrurile pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a achiziționa acea geantă superbă de dama de la care nu vă puteți lua ochii.

Calitate

Se pot spune atât de multe lucruri despre calitatea unei genți de damă. Ori, nu vă va durea să cheltuiți banii câștigați cu greu pe o geantă care va dura doar câteva săptămâni? Acesta este un scenariu real atunci când faceți compromisuri în ceea ce privește calitatea, mai ales atunci când cumpărați o geantă pe care intenționați să o folosiți destul de des.

Dacă vreți să cumpărați o geantă de care să vă mândriți, atunci aceasta trebuie să fie de bună calitate. Deoarece s-ar putea să fiți gata să cumpărați o geantă de calitate, dar să vă lăsați indusă în eroare de vânzătorii orientați spre bani, încercați să vă documentați înainte de a pune piciorul în acel magazin de genți de damă.

Încercați să aflați care sunt cele mai garantate mărci și alegeți-o pe cea care se potrivește nevoilor și bugetului dvs. Puteți chiar să o întrebați pe sora dvs. sau pe acea colegă care poartă întotdeauna o geantă frumoasă. Când sunteți convinsă de marcă, faceți-vă timp să cercetați punctele de vânzare care se ocupă de mărcile originale. Este demn de remarcat faptul că produsele contrafăcute sunt peste tot pe piață. Dacă nu sunteți atentă, s-ar putea să ajungeți să cheltuiți atât de mult pe o geantă falsă.

Motivul

De ce vă gândiți la încă o geantă de mână și aveți deja o mână de genți de damă? Ei bine, diferite femei cumpără genți de mână noi pentru o varietate de motive. Este posibil să căutați o geantă nouă pentru a vă asorta cu garderoba, pentru a onora un eveniment viitor sau pur și simplu pentru a schimba aspectul unei genți. Toate aceste motive sunt credibile. Cui nu-i place un nou look, oricum?

Fiecare motiv ar cere o geantă specială. De exemplu, dacă vă cumpărați o geantă pentru un eveniment special, culoarea și mărimea pot fi dictate de codul vestimentar al evenimentului. Nu puteți merge cu o geantă verde sau mov când este un eveniment numai alb. Dacă vă cumpărați o geantă pentru uzul zilnic, s-ar putea să vă doriți o geantă cu care să vă puteți deplasa simplu, la care să aveți acces ușor la majoritatea lucrurilor pe care le puneți în ea, inclusiv un portofel GUESS și, cel mai important, una care să se asorteze cu majoritatea ținutelor dumneavoastră.

Stil

Gențile de mână trebuie să se potrivească cu stilul dvs., iar acest lucru poate depinde de personalitatea, preferințele și cariera dvs. Dacă lucrați într-o configurație de birou, s-ar putea să aveți nevoie de o geantă care să aibă un model și un design subtil. Cele care au o eșarfă atașată arată mai frumos și mai la modă. În plus, le puteți stiliza în diferite moduri. În plus, gențile cu închidere magnetică par scumpe chiar dacă nu sunt.

Dacă faceți parte din sectorul informal, puteți opta pentru o geantă de mână casual. O opțiune foarte populară este cea cu animal print. De asemenea, puteți alege una cu detalii precum perle, fermoare, catarame sau ceva asemănător. De asemenea, asigurați-vă că are un buzunar lateral, fie în spate, fie în față, pentru a păstra cu ușurință obiectele mici pe care vreți să le accesați.

Personalitate

Să fiți în tendințe este bine. Se poate asigura că nu sunteți niciodată lăsată pe dinafară în chestiuni care țin de modă. Cu toate acestea, adevărul este că nu este întotdeauna cea mai bună opțiune. Dacă gusturile și preferințele dvs. sunt complet diferite de cele ale majorității oamenilor, urmându-le nu va face decât să vă facă nefericită. Nu veți aprecia niciodată gențile pe care le cumpărați pentru că nu veți simți niciun atașament față de ele.

În general, investiți doar într-o geantă de mână care se potrivește personalității dvs. Nu vă grăbiți să cumpărați o geantă pentru că un anumit model pe care l-ați văzut la televizor arăta bine cu geanta respectivă. Acel look pe care îl vedeți pe ecran nu va fi automat ceea ce veți căuta dacă veți cumpăra și dvs. acea geantă. În plus, s-ar putea să o cumpărați, să nu vă placă și să nu o purtați niciodată.

 

 

2 Thoughts to “4 sfaturi de luat în considerare atunci când cumpărați o geantă de mână”

  1. […] Gențile de mână sunt investiții excelente. Dacă sunteți pasionată de a avea un look impecabil tot timpul, atunci trebuie să fiți pregătită să dețineți mai multe genți de damă de mână de bună calitate. Un lucru deosebit la o geantă bună este capacitatea sa de a transforma și stiliza orice fel de ținută. Poate că purtați o rochie cu o croială simplă și o pereche de pantofi comozi, dar când adăugați o geantă frumoasă, look-ul dvs. se transformă din simplu în elegant. Chiar și așa, alegerea unei genți de damă… Citeste mai mult […]

  2. […] Gențile de mână sunt investiții excelente. Dacă sunteți pasionată de a avea un look impecabil tot timpul, atunci trebuie să fiți pregătită să dețineți mai multe genți de damă de mână de bună calitate. Un lucru deosebit la o geantă bună este capacitatea sa de a transforma și stiliza orice fel de ținută. Poate că purtați o rochie cu o croială simplă și o pereche de pantofi comozi, dar când adăugați o geantă frumoasă, look-ul dvs. se transformă din simplu în elegant. Chiar și așa,  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.