4 greșeli pe care să le evitați atunci când cumpărați un frigider

Cumpărarea unui frigider este o afacere importantă. Dacă luați o decizie greșită, va trebui să trăiți cu el ani de zile, poate chiar un deceniu sau mai mult. Totuși, nu vă speriați. Deși nu se întâmplă în fiecare zi să cumpărați un aparat electrocasnic mare, puțină planificare din timp ajută mult. Acest ghid prezintă greșelile obișnuite pe care oamenii tind să le facă atunci când cumpără un frigider.

Nu este surprinzător faptul că există multe capcane de evitat. Pe listă sunt lucruri de care trebuie să țineți cont înainte de a intra în magazin sau de a face clic pe butonul de cumpărare. Unul dintre acestea este alegerea unui stil și a unui finisaj nepotrivit pentru decorul casei dvs. Un altul este să nu vă gândiți la capacitate și la nevoile tale de stocare a alimentelor. Și detaliile sunt importante. Sertarele interioare irascibile nu sunt niciodată plăcute de trăit. Acel frigider Whirlpool are compartimente pentru mezeluri, brânzeturi, lactate? Poate că nu vă pasă, dar măcar verificați înainte de a vă decide.

Suplimentele, cum ar fi mașinile de gheață, distribuitoarele de apă și cănile automate de apă pe care le veți folosi în fiecare zi pot face o mare diferență, și chiar și camerele și inteligența sunt, de asemenea, factori cheie. Iar ceva care este o caracteristică indispensabilă pentru altcineva ar putea fi o risipă de bani pentru dvs., așa că este important să înțelegeți pentru ce plătiți.

 

Iată care sunt cele mai mari greșeli pe care le puteți face atunci când cumpărați un frigider.

Cumpărați un stil greșit

Frigiderele pot fi cutii mari, dar sunt departe de a fi monolitice. Ele vin într-o gamă variată de forme, dimensiuni și modele. Fiecare stil are punctele sale forte și punctele slabe specifice. Unele tipuri de frigider frigider Whirlpool costă, în general, mai puțin, dar nu vor oferi multe caracteristici extravagante. Altele tind să aibă toate cele mai recente clopote și fluiere, plus un preț masiv și dimensiuni mari.

Cumpărarea unui aparat de stil greșit ar putea însemna vești proaste. S-ar putea să rămâneți blocat cu o factură umflată, fără niciun fel de ornamente sau ceva care nu se va potrivi unde doriți.

Uitați să verificați potrivirea

Indiferent de stilul de frigider Whirlpool pe care îl alegeți, un pas greșit masiv este acela de a nu verifica potrivirea. Asigurați-vă că noul aparat se va înghesui în același loc ca și frigiderul dvs. actual. Faceți acest lucru măsurând dimensiunile vechii dvs. unități. Apoi, comparați-le cu noul frigider Arctic pe care intenționați să-l achiziționați. În mod ideal, aparatul de înlocuire va fi identic sau mai mic decât modelul actual. Acest lucru este deosebit de important dacă frigiderul dvs. actual locuiește într-un colțișor încastrat în dulapuri încorporate.

Este la fel de important să vă măsurați adâncimea blatului. Unele frigidere pot să iasă mult dincolo de tejgheaua dvs., ieșind în bucătărie. Dacă aveți o insulă de bucătărie, măsurați cât spațiu liber aveți pentru a deschide ușile frigiderului sau pentru a trece pe lângă frigider.

Nu uitați să măsurați și punctele de intrare, cum ar fi ușa de la intrare, holurile, ușile de la subsol și așa mai departe. Anticipați calea pe care o va urma un curier pentru a evita orice probleme sau complicații neașteptate.

Nu țineți cont de spațiul de depozitare și de capacitate

Niciun proprietar de frigider nu este la fel. Alegeți un frigider Whirlpool care se potrivește nevoilor dvs. specifice de depozitare. Aveți tendința de a păstra o mulțime de articole la gheață pentru perioade lungi de timp? Asigurați-vă că alegeți un aparat cu mult spațiu de congelare. În acest caz, un model side-by-side este probabil cel mai bun. Dacă dimpotrivă, atunci un frigider mare cu ușă franceză este probabil mai potrivit pentru dvs.

Desigur, viitoarea dvs. achiziție ar putea servi drept frigider secundar. Scenariile pentru acest lucru sunt apartamentele mici, a doua casă și bucătăriile de la subsol. De asemenea, dacă dețineți deja un frigider Whirlpool sau un congelator de sine stătător, prețul este probabil mai important decât spațiul de depozitare.

Ignorați importanța culorii și a finisajului

Aspectul frigiderului asupra căruia vă decideți în cele din urmă nu este o chestiune minoră. În afara funcțiilor și caracteristicilor sale, exteriorul unui frigider LG (sau al oricărui aparat electrocasnic mare) poate avea un impact uriaș asupra decorului unei încăperi. Alegeți prost și un frigider poate intra în conflict cu împrejurimile sale – dând bucătăriei dvs. o estetică aleatorie, chiar dezordonată.

În funcție de aspectul pe care îl urmăriți, puteți decide că noul dvs. frigider ar trebui să se potrivească cu culoarea (și textura) altor aparate din apropiere. Ați putea face și opusul și să alegeți un frigider cu culori izbitoare sau cu un design de inspirație retro. Atâta timp cât restul camerei este neutru, aparatul dvs. distinctiv va servi ca punct focal pozitiv.

One Thought to “4 greșeli pe care să le evitați atunci când cumpărați un frigider”

  1. […] Cumpărarea unui frigider este o afacere importantă. Dacă luați o decizie greșită, va trebui să trăiți cu el ani de zile, poate chiar un deceniu sau mai mult. Totuși, nu vă speriați. Deși nu se întâmplă în fiecare zi să cumpărați un aparat electrocasnic mare, puțină planificare din timp ajută mult. Acest ghid prezintă greșelile obișnuite pe care oamenii tind să le facă atunci când cumpără un frigider. Nu este surprinzător faptul că există multe capcane de evitat. Pe listă sunt lucruri de care trebuie să țineți cont înainte de…  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.