31 martie – primul termen scadent de plată a impozitelor şi taxelor locale

 

Conform Codului Fiscal, 31 martie este primul termen scadent pentru plata obligaţiilor către bugetul local, aferente anului 2015. Contribuabilii care achită în totalitate, până în această dată, impozitele şi taxele locale, beneficiază de o bonificaţie de 5 la sută, informează Primăria Municipiului Zalău prin Serviciului Impozite şi Taxe Locale.

Există mai multe modalităţi de plată, una dintre ele destinată persoanelor care au acces la internet şi deţin un card bancar, prin site-ul ghiseul.ro. Pentru această modalitate online de plată, utilizatorul trebuie să deţină un cont de utilizator şi evident, o parolă, care se obţin o singură dată de la Primăria Municipiului Zalău, camera 5, în timpul programului de lucru cu publicul.

Alte posibilităţi de plată sunt la ghişeele Serviciului Impozite şi Taxe Locale din cadrul Primăriei Municipiului Zalău şi ale CEC Bank.

Reducerea de 5 la sută din sumă pentru plăţile efectuate până marţi, 31 martie inclusiv, este valabilă indiferent dacă plata a fost efectuată online sau la ghişee.

Programul ghişeelor Serviciului Impozite şi Taxe este luni, miercuri, joi, vineri, de la 7,30 la 16,30, iar marţi, de la 7,30 la 18,30. În ultima zi lucrătoare a fiecărei luni din trimestru (martie, iunie, septembrie, decembrie), programul este de la 7,30 la 11,30.

Alte articole

One Thought to “31 martie – primul termen scadent de plată a impozitelor şi taxelor locale”

  1. Matcas Marian

    MUNCA LA DOMICILIU. Cautam colaboratori pentru publicitate online. Comisioane atractive. Detalii la adresa: matcastl@yahoo.co.uk

Leave a Comment