3 motive pentru care merită să achiziționați haine de bebeluși ecologice

Când auziți cuvintele ecologice sau organice, ce vă vine în minte? Vă gândiți la pur, moale și proaspăt! Din ce în ce mai mulți producători de haine de bebeluși se asigură că se acordă o atenție maximă și se depun eforturi pentru a obține bumbac organic de cea mai bună calitate, fără substanțe chimice dure, coloranți, folosind metode de economisire a energiei, opțiuni ecologice și o utilizare redusă a apei.

Odată ce un cuplu devine părinte, ei aleg întotdeauna ce este mai bun pentru micuțul lor. Fie că este vorba de alimente, produse de îngrijire a pielii, îmbrăcăminte sau jucării și, ca părinți, vă veți asigura că transmiteți cele mai bune obiceiuri sănătoase familiei dumneavoastră. Mulți producători se bazează pe practici etice și suntem siguri că bebelușilor dumneavoastră le va plăcea să poarte colecțiile lor de haine de nou-născuți.

Haideți să înțelegem care sunt beneficiile pentru care fiecare părinte trebuie să fie conștient de faptul că trebuie să opteze pentru bumbac organic pentru haine de bebeluși pentru micuții lor:

Protejați pielea copilului dvs.

Țesăturile ecologice sunt cunoscute pentru confortul lor. Materialul este atât de respirabil și moale, încât copilul dumneavoastră se va simți întotdeauna relaxat și confortabil în aceste ținute. Bebelușii sunt ușor predispuși la alergii sau erupții cutanate; materialul ecologic va menține pielea în largul ei. Ne dorim tot ce e mai bun pentru bebelușul dvs. și la fel și dvs.! Prin urmare, vă recomandăm cu căldură să optați pentru hainele organice pentru bebeluși, care vă vor ajuta copilul să se joace și să doarmă în liniște.

Aproape toată lumea iubește durabilitatea și senzația de confort a bumbacului. Deși este unul dintre cele mai populare produse și țesături din lume, este, de asemenea, puternic stropit cu pesticide. Aceste spray-uri sofisticate împotriva insectelor au scopul de a vă oferi tricourile, puloverele și păturile cât mai repede și mai ieftin posibil, dar Agenția pentru Protecția Mediului (EPA) consideră, de asemenea, că multe dintre ele, inclusiv permetrinul, utilizat pe scară largă, sunt cancerigene.

Țesăturile sintetice sunt, de asemenea, o alegere populară pentru hainele pentru bebeluși, dar acestea pot conține substanțe petrochimice și materiale plastice. Hainele ecologice pentru bebeluși nu conțin pesticide din bumbac și nici o serie de substanțe nocive sau riscante care se găsesc pe materialele sintetice, ceea ce nu numai că oferă liniște părinților, dar poate contribui la reducerea șanselor de iritare a pielii bebelușului. Aceasta este o veste bună mai ales pentru copiii cu eczeme.

Alegeri ecologice

Dacă sunteți ca și noi, doriți să faceți tot posibilul pentru a oferi soluții ecologice familiei dvs. și pentru a reduce amprenta pe care o aveți asupra mediului înconjurător. Felicitări tuturor părinților care optează cu religiozitate pentru un stil de viață sustenabil! Cu siguranță veți lua în considerare și voi opțiuni eco-friendly pentru bebelușii dvs. Pentru că procesul de cultivare a bumbacului organic și de fabricare protejează sănătatea fermierilor și muncitorilor și calitatea apei, de asemenea, și, prin urmare, producătorii lucrează neobosit pentru a se asigura că bebelușul dvs. se îmbracă în haine fără chimicale și protejează și mica noastră planetă!

Cultivarea bumbacului ecologic exercită mai puțin stres asupra naturii, deoarece asigură detoxifierea terenului pe care își cultivă culturile, utilizează practici benefice din punct de vedere natural, cum ar fi rotația culturilor și îndepărtarea mecanică a buruienilor și nu tratează niciuna dintre semințe cu fungicide.

Deoarece nu folosesc substanțe chimice dăunătoare, nu ucid insectele și animalele existente în jurul câmpului lor. De asemenea, ei nu folosesc niciodată organisme modificate genetic (OMG) pentru a-și face treaba. De fiecare dată când cumpărați ceva organic, nu numai că veți simți că protejați copilul, dar veți proteja și Pământul. Este un sentiment plăcut să fiți în slujba celor dragi, dar și a comunității în general.

Rezistență

Deoarece micuțul tău crește atât de repede, costul de achiziționare a hainelor pentru bebeluși poate crește foarte mult. Bumbacul organic este la fel de rezistent și durabil ca și bumbacul obișnuit, fără toate spray-urile suplimentare adăugate. De asemenea, este de obicei cultivat cu mai multă grijă, așa că probabil că vă veți bucura de o calitate și mai bună. Puteți spăla cămăși și pantaloni din nou și din nou, fără să vă faceți griji că se vor destrăma sau că vor avea un aspect șubred.

Țesătura ecologică este făcută cu cea mai mare dragoste și grijă, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la haine de bebeluși care se uzează, deoarece acestea sunt super rezistente și de lungă durată. Puteți chiar să refolosiți acele haine pentru al doilea nou-născut.