116 candidaţi rămaşi în cursa pentru posturile de agent de poliţie în mediul rural

Candidaţii înscrişi în concursul organizat de Poliţia Română şi  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj pentru ocuparea unor posturi în mediul urban şi rural, au aflat rezultatele la primele probe eliminatorii, testul psihologic şi analiza dosarului. Din cei 157 candidaţi înscrişi la IPJ Sălaj, 93 au trecut examenul psihologic, iar 64 nu au trecut această testare fiind declaraţi inapţi din acest punct de vedere. Celor 93 care au depăşit cu brio această probă li se adaugă alţi 64 care au luat această probă în primăvara acestui an. Dosarele celor rămaşi în cursă au fost analizate de comisiile de specialitate iar cei care au îndeplinit criteriile s-au calificat pentru următorul test, cel medical. În final au trecut şi aceste probe (dosar şi analize medicale) 116 candidaţi. Aceştia susţin probele sportive în această săptămână, până în 4 noiembrie inclusiv. IPJ Sălaj a scos la concurs 20 de posturi, dintre care 19 vor fi ocupate prin încadrare directă, din sursă externă şi unul, prin reîncadrare. 18 din cele 19 posturi de agenţi de ordine publică sunt în mediul rural (ajutor şef de post), mai precis în comunele Coşeiu (2), Sărmăşag (2), Dragu (2), Mirşid, Agrij, Românaşi, Treznea, Benesat, Cristolţ, Ileanda, Bănişor, Crasna, Sîg, Camăr şi Ip.

În urban este pus la bătaie postul de agent în cadrul Compartimentului siguranţă publică şi patrulare, în Şimleu Silvaniei.  Concursul propriu-zis constă în proba de evaluare a performanţei fizice, în perioada 7-11 noiembrie, şi în proba scrisă, un test grilă având ca scop verificarea cunoştinţelor de specialitate pe care le au candidații. Testul este programat în 19 noiembrie şi constă în 60 de întrebări. În ceea ce priveşte postul ce va fi ocupat prin reîncadrare, acesta este vacant în comuna Hida.

 

LISTA celor ramasi in concurs

 

Alte articole

One Thought to “116 candidaţi rămaşi în cursa pentru posturile de agent de poliţie în mediul rural”

  1. Militzika Facturel

    Multi chemati ,putini alesi………
    La cata dreptate,corectitudine posibilitati corecte de promovare-n cariera si grija pentru politist, este in politie,pruncii astia intra in sistem pe cand trebuiau sa iasa….
    Macar este unul dintre putinele concursuri corecte,fiind supravegheat direct de Bucuresti iar testele sunt concepute si distribuite de la centru,altminteri decidentii din provincie si-ar selecta doar pilele si cumetriile asa cum fac cand le organizeaza ei pe plan local….

Leave a Comment