10 noiembrie, termen de depunere a mai multor declaratii la Fisc

10 noiembrie, termen de depunere a mai multor declaratii la FiscDirectia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Salaj face cunoscut ca, pana astazi, inclusiv, contribuabilii trebuie sa depuna, dupa caz, declaratia de inregistrare fiscala de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica, formular 010. Acesta se depune de catre persoanele juridice, care au obligatia sa se inregistreze ca platitori de TVA in urma depasirii plafonului legal de scutire (35.000 de euro, la cursul Bancii Nationale a Romaniei de la data aderarii la Uniunea Europeana, 3,3817 lei).

Tot astazi este termenul de depunere al declaratiei de inregistrare fiscala – Declaratie de mentiuni pentru persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere, formular 070. Declaratia se depune de catre persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere care au obligatia sa se inregistreze ca platitori de TVA in urma depasirii plafonului legal de scutire (35.000 euro, la cursul BNR de la data aderarii la UE – 3,3817 lei).

DGFP Salaj mai aduce a cunostinta contibuabilului ca astazi este ultima zi de depunere a declaratiei de inregistrare fiscala – Declaratie de mentiuni pentru persoane fizice romane, formular 020. Actul se depune de catre persoanele fizice, altele decat persoanele fizice romane care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere, care au obligatia sa se inregistreze ca platitori de TVA in urma depasirii plafonului legal de scutire (35.000 de euro, la cursul BNR de la data aderarii la UE – 3,3817 lei).

Alte articole

Leave a Comment