10 motive să închiriezi un copiator

Inchiriericopiatoare.com a venit în întampinarea firmelor care iși pun problema închirierii unui copiator sau achiziția unuia și a realizat o listă de motive pentru care închirierea este mai avantajoasă. Vă invităm sa citiți si să analizați fiecare filtrând după nevoile proprii:

  1. Totul este inclus. – Toate abonamentele com includ consumabile (tonner, piese de schimb, unitate de imagine, etc), intervenții de service și asistență tehnică inclusiv Remote. Dvs. trebuie doar sa achiziționați hârtia.
  2. Configurarea flexibilă – In funcție de vârfurile si necesitățile de print vă putem configura copiatorul pentru a vă deservi în cele mai bune condiț
  3. Abonamente 100% deductibilie fiscal – Facturarea lunară vă va ajuta în deducerea cheltuielilor.
  4. Abonamente flexibile – Toate abonamentele noastre de inchirieri copiatoare sunt gândite pentru a acoperi necesitățile oricăror companii, indiferent de mărimea lor și volumul de print.
  5. Închirieri pentru evenimente – Închiriem echipamente pentru un an, pentru o lună sau chiar și pentru o zi.
  6. Intervenții de service în timp garantat – Asigură intervenția echipelor de tehnicieni într-un interval de maxim 4 ore de la solicitarea de service astfel încât perioada de inactivitate sa fie minima.
  7. O singură plată lunară – Vă simplifică contabilitatea și eliminați surprizele făcând o singură plată lunară prin care vă asigurați funcționalitățile de print. Fără surprize neplăcute!
  8. Scapi de costuri mari de achiziție – Achiziția unui echipament poate presupune de multe ori costuri foarte ridicate și vine la pachet cu costuri de intreținere, achiziții de consumabile și necesități de service.
  9. Fără riscuri – Un echipament închiriat poate fi returnat dacă afacerea nu mai merge sau volumul de print scade pe când un echipament achiziționat va trebui în continuare plătit.
  10. Echipamente de vârf – Închiriem copiatoare de mare calitate, cu viteze în funcție de fluxurile dvs. de print. Folosim tehnologii moderne cum ar fi scanarea fată-verso printr-o singură trecere (DADF), printare folosind coduri PIN și viteze de print de până la 60 de pagini pe minut.

 

Închirierea unui copiator prin inchiriericopiatoare.com este cea mai bună variantă pentru a acoperi necesitățile dumneavoastră de print. Vă invităm pe site-ul nostru pentru a analiza abonamentele sau pentru a solicita o ofertă.

Leave a Comment