10 motive să cumperi bijuterii din aur de la amanet

Sursa foto Pexels:

https://www.pexels.com/photo/close-up-shot-of-gold-accessories-7093769/

 

Bijuteriile din aur sunt accesorii care completează o ținută, indiferent de situație. Multe doamne aleg să cumpere bijuterii din aur de la amanet pentru a avea mai multe podoabe, pe care să le poarte și să le combine după pofta inimii. Alegerea bijuteriilor din aur de la amanet este motivată și de prețurile mai mici, comparativ cu magazinele de specialitate. 

 

Prețul aurului este pe un trend ascendent în continuare, motiv pentru care sunt persoane care aleg să achiziționeze bijuterii din aur de la amanet, în locul magazinelor de specialitate. De ce? Prețul mai mic este un prim motiv, iar cei care au achiziționat deja piese din aur în acest regim au observat că oferta este bogată. 

1.  Investiție de viitor

Aurul continuă să fie un metal prețios, a cărui valoare crește de la an la an, iar pietrele prețioase sau diamantele care împodobesc aproape toate bijuteriile, sporesc valoarea de achiziție pe termen mediu și lung. 

2. Valorificare rapidă

Sunt destul de multe persoane, care la câțiva ani decid să renunțe la toate bijuteriile și să achiziționeze altele noi. Pentru aceasta apelează la amanet pentru aur de la 8K până la 24K, știind că pot și vinde bijuteriile vechi pentru a le înlocui cu unele noi, cu pietre prețioase sau cu diamante. 

3. Bijuterii evaluate 

Absolut toate bijuteriile care intră în amanet sunt evaluate de specialiști pentru a se stabili cu precizie materialele din care sunt confecționate și calitatea acestora. 

4. Produse certificate și garantate

Toate bijuteriile sunt certificate și la vânzare sunt împachetate, gata pentru a fi oferite în dar, însoțite de certificate de garanție. 

Garanția este valabilă pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitate de retur de până la 14 zile, de la data intrării în posesia bijuteriei. 

5. Bijuterii bune ca preț

Față de bijuteriile noi, cele din amanet sunt mult mai accesibile, iar gama extrem de variată de produse poate face alegerea dificilă. Și la amanet veți putea identifica bijuterii mai puțin costisitoare, dar și unele foarte scumpe. Prețurile sunt date de materialul din care sunt confecționate, de pietrele utilizate și de greutatea diamantelor folosite. 

6. Bijuterii unicat

Unele piese pe care le puteți vedea la amanet sunt produse vechi, de epocă, extrem de valoroase. Orice împătimit al bijuteriilor poate găsi cu ușurință o piesă antică, care să strălucească printre podoabele din cutia de bijuterii, să fie un produs de marcă, pentru ocazii speciale și, eventual, o plasă de siguranță în vremuri mai grele. 

7. Calitate 

Produsele nu sunt doar certificate și garantate, ci și de o calitate extraordinară. Fiecare bijuterie care trece din amanet la vânzare este curățată și eventual sunt făcute mici reparații, astfel încât să aveți posibilitatea să intrați în posesia unei  bijuterii de calitate. 

8. Bunuri de lăsat moștenire

Uneori o bijuterie din aur este și o modalitate prin care bunicii sau părinții transmit nepoților sau copiilor un bun de valoare. Acest bun poate rămâne în familie peste generații, căpătând și o semnificație aparte, pe de o parte pentru că va avea o poveste incredibilă, iar pe de alta fiind vorba de moștenirea efectivă a bijuteriei.  

9. Cadouri pentru ocazii speciale

O bijuterie de la amanet este mult mai ieftină decât una nou achiziționată de la un magazin de specialitate. O bijuterie de calitate de la amanet poate fi un cadou perfect pentru mamă, iubită sau prietenă, de ziua de naștere sau la o altă ocazie specială. 

10. Comenzi online, rapide

Bijuteriile alese de la amanet pot fi comandate online și ajung în scurt timp la destinație, oriunde în țară. Nu trebuie să vă faceți griji dacă doriți un inel, mărimile pot fi verificate online fără probleme, pentru ca bijuteria să fie mărimea potrivită. 

În plus, plata pentru comenzile online se poate realiza în mai multe moduri, alegerea vă aparține. 

 

Bijuteriile cumpărate de la amanet sunt de calitate, achiziția este sigură și certificată. Aurul, platina, diamantele și pietrele prețioase sunt elemente al căror preț crește constant, asa ca acum este momentul potrivit sa investesti. Gama de bijuterii de la amanet este bogată, însă unele dintre acestea pot fi extrem de valoroase, unicat.   

One Thought to “10 motive să cumperi bijuterii din aur de la amanet”

  1. […] Sursa foto Pexels: https://www.pexels.com/photo/close-up-shot-of-gold-accessories-7093769/   Bijuteriile din aur sunt accesorii care completează o ținută, indiferent de situație. Multe doamne aleg să cumpere bijuterii din aur de la amanet pentru a avea mai multe podoabe, pe care să le poarte și să le combine după pofta inimii. Alegerea bijuteriilor din aur de la amanet este motivată și de prețurile mai mici, comparativ cu magazinele de specialitate.    Prețul aurului este pe un trend ascendent în continuare, motiv pentru care sunt persoane care aleg să achiziționeze bijuterii din aur de la amanet,…  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.