VIKTOR ORBAN: „Ungaria a comandat 5 milioane de doze de vaccin în cadrul schemei UE”

Ungaria a comandat aproape 5 milioane de doze de vaccin contra noului coronavirus în cadrul schemei UE de furnizare a potenţialelor vaccinuri anti-Covid, a declarat premierul Viktor Orban la radioul public, potrivit Reuters.

Ungaria are o populaţie de aproape 10 milioane de locuitori.

Amintim că executivul european vrea să încheie acorduri cu şase companii sau consorţii farma pentru achiziţionare în avans de vaccinuri promiţătoare.

De asemenea, Orban a declarat că Ungaria a făcut schimbările necesare în sectorul sanitar pentru a creşte şansele unei „apărări aproape perfecte împotriva pandemiei” în cazul unui al doilea val, subliniind că i-a dat instrucţiuni clare ministrului responsabil cu sănătatea să furnizeze o opinie profesională precisă cu privire la primul vaccin anticoronavirus ce urmează să fie lansat, potrivit MTI şi Agerpres.

Premierul ungar a făcut apel pe de altă parte la persoanele care manifestă simptome de COVID-19 să se autoizoleze, subliniind că nicio formă de apărare împotriva virusului nu poate avea succes fără participarea benevolă a publicului.

Calitatea răspunsului unei ţări la virus ţine nu atât de măsurile luate de guvern, cât de nivelul de inteligenţă al ţării, a comentat Orban.

Sursa: www.bursa.ro

4 Thoughts to “VIKTOR ORBAN: „Ungaria a comandat 5 milioane de doze de vaccin în cadrul schemei UE””

 1. Anonim

  Alo, ms, suntem în România nu în Ungaria !

 2. Anonim

  Alooo boule….era o stire….pai de ce tii cu ronaldo sau messi…pt ca is romani….pe pro tv….doar stiri din romana sunt????e o stire care ss atraga atentia guvernului româniei…(poate)exact ca si cu autostrazile….

 3. Anonim

  Dar cine te-a pus sa citesti articolul….handicapatule…doar ai vazut din titlu ca nu e vb de zalau….inca ai stat sa si scrii comentariu iar apoi sa vezi daca ti-a raspuns cineva….cretinule….

  1. Anonim

   Ungurene, ciocu mic, aici e România !

Leave a Comment