Sute de sălăjeni au ajuns în weekend la Urgenţă

Peste 350 de persoane au trecut, la sfârşitul săptămânii trecute, pragul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, pentru a solicita asistenţă medicală. Din totalul pacienţilor trataţi, doar 93 dintre aceştia au necesitat tratament în regim de spitalizare.

Potrivit reprezentanţilor unităţii spitaliceşti, în perioada 10-12 octombrie, au fost tratate circa 351 de persoane, iar din totalul acestora, cele mai multe, respectiv 68, au fost dignosticate cu plăgi, fracturi, traumatisme şi entorse, în timp ce alţi 37 de pacienţi au fost depistaţi cu afecţiuni ale sistemului digestiv. Cu probleme cauzate de hipertensiune arterială au ajuns, în perioada menţionată, la UPU 16 sălăjeni, în timp ce alţi doi pacienţi au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost muşcaţi de câini sau pisici. De asemenea, în weekendul ce tocmai s-a încheiat, au mai fost aduse la spital 11 persoane cu răni rezultate în urma unor agresiuni sau accidente rutiere.

Alte articole

One Thought to “Sute de sălăjeni au ajuns în weekend la Urgenţă”

  1. […] Potrivit reprezentanţilor unităţii spitaliceşti, în perioada 10-12 octombrie, au fost tratate circa 351 de persoane, iar din totalul acestora, cele mai multe, respectiv 68, au fost dignosticate cu plăgi, fracturi, traumatisme şi entorse, în timp ce alţi 37 de pacienţi au fost depistaţi cu afecţiuni ale sistemului digestiv. Cu probleme cauzate de hipertensiune arterială au ajuns, în perioada menţionată, la Sursă știre […]

Leave a Comment