Stație de ambulanță la Crasna

La nevoie, mii de sălăjeni din zona comunei Crasna vor putea beneficia din nou de serviciile unei stații locale de ambulanță, clădirea necesară fiind în construcție în centrul de comună.

Primarul comunei Crasna, Kovacs Istvan, ne-a declarat că s-a decis construcția unui sediu nou, imobilul urmând să corespundă din toate punctele de vedere pentru ca activitatea stației să se desfășoare conform standardelor în vigoare. „Noi sperăm ca stația să fie gata în aproximativ trei luni. Investiția este importantă pentru că vine în sprijinul atâtor oameni din această zonă a județului. Stația de la noi a fost mutată în altă parte pentru că nu erau condiții. La asta lucrăm acum, am primit și sprijin, iar noi considerăm că această construcție va permite reluarea activității unei stații locale de ambulanță”, a spus primarul din Crasna.

Servicii medicale pentru mii de oameni

Despre spitalul din localitate, primarul comunei Crasna ne-a explicat că unitatea funcționează chiar și în această perioadă, serviciile asigurate fiind în Secția de interne și în cea de îngrijire paliativă.

 

Leave a Comment