Spitalul Judeţean scoate la concurs 45 de posturi

La scurt timp după ce consilierii judeţeni au aprobat noua organigramă şi stat de funcţii al celei mai mari unităţi medicale din Sălaj, Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău a anunţat concurs pentru mai multe posturi.
Cei mai căutaţi sunt asistenţii medicali şi infirmierii. Astfel, pentru cei din prima categorie, posturi disponibile sunt la ORL, Gastroenterologie, Ortopedie, Chirurgie generală, Medicină internă, Dermatovenerologice, Laboratorul de analize medicale, Neonatologie, Obstetrică-ginecologie, Anatomie patologică, Pediatrie, Farmacia cu circuit închis şi UPU-SMURD.
Spitalul are nevoie de infirmieri la Pediatrie, Obstetrică – Ginecologie, Oftalmologie, ORL, Urologie, RMFB, Nefrologie, dar şi la Chirurgie infantilă, în timp ce pentru registratori medicali sunt disponibile posturi în cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală şi la Serviciul de Statistică Medicală. Unitatea medicală şi-a anunţat intenţia de a mai angaja un asistent social la Centrul de Sănătate Mintală, doi psihologi clinici la ATI şi Ostetrică-ginecologie, tehnicieni de radiologie pentru Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală.
Posturi de îngrijitoare curăţenie sunt scoase la concurs la Neonatologie, ATI, Dermatovenerologice, Farmacia cu circuit închis. Lista locurilor de muncă vacante în SJU Zalău este completată de posturile de muncitori la Spălătorie – lenjerie, bucătar la Blocul alimentar şi brancardieri la UPU-SMURD.
Concursurile sunt programate la finalul lunii ianuarie-începutul lunii februarie.

Alte articole

Leave a Comment