Spitalul Județean de Urgență Zalău are un nou director de îngrijiri

Asistenta medicală Sorina Boda este noul director de îngrijiri al Spitalului Județean din Zalău, potrivit oficialilor unității medicale. Numirea s-a făcut prin decizie și este valabilă începând cu data de 14 noiembrie. Numirea este una temporară, iar Sorina Boda o înlocuiește pe Ramona Marincaș, cea care este titulară pe post, dar momentan se află în concediu medical.

Fotografie cu caracter ilustrativ

2 Thoughts to “Spitalul Județean de Urgență Zalău are un nou director de îngrijiri”

  1. […] Asistenta medicală Sorina Boda este noul director de îngrijiri al Spitalului Județean din Zalău, potrivit oficialilor unității medicale. Numirea s-a făcut prin decizie și este valabilă începând cu data de 14 noiembrie. Numirea este una temporară, iar Sorina Boda o înlocuiește pe Ramona Marincaș, cea care este titulară pe post, dar momentan se află în concediu medical. Fotografie cu caracter ilustrativ Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    HELOO…POLITIA …PRIMATIA CJS…CE E CU DEBANDADA AIA DIN STRADA DE LA INTRAREA LA SPITAL PE LA URGENTA…MASINI PARCATE ALANDALA PESTE TOT SUB SEMNUL INTERZIS…INCLUSIV MASINILE PAZNICILOR DE LA SPITAL…DORMITI ?…SOMNUL DE VECI ???

Leave a Comment