Sfaturi şi suplimente pentru creşterea libidoului

Atât bărbații, cât și femeile, apelează din ce în ce mai des la pastilele care stimulează libidoul. Cum să alegi produsul potrivit dintr-o diversitate de astfel de preparate?

Iată o prezentare generală a medicamentelor si suplimentelor pentru potență pregătite de un expert pastilepotentasam.ro.

Problemele sexuale nu includ doar disfuncția erectilă, ci și o scădere a libidoului. Lipsa dorinței pentru sex poate fi legată de probleme psihologice, cum ar fi disputele între parteneri, dar și de oboseală și stres excesiv. Produsele disponibile pe piață pot ajuta libidoul scăzut? Iată câteva sfaturi valoroase despre cum să alegeți un produs eficient pentru potență și cum să creșteți libidoul in mod natural.

Cum sa cresteti libidoul?

În aproape fiecare relație, există probleme în dormitor asociate cu faptul că nu exista dorinta pentru sex. O conversație sinceră între parteneri se dovedește a fi foarte importantă. Uneori, însă, este necesar să vizitați un specialist. De asemenea, puteți încerca să folositi pastile pentru potenta. Ce ingrediente conțin aceste preparate si chiar ajuta la cresterea libidoului?

Ginseng – acest ingredient are efect tonic asupra organismului, ceea ce crește dorința sexuală. De asemenea, ajută la combaterea stresului, care este un factor ce contribuie la scăderea libidoului.
Maca – crește libidoul fără a afecta concentrația de hormoni sexuali. Mecanismul de acțiune se bazează pe un efect benefic asupra vaselor de sânge.
Tribulus Terrestris – ofera energie și crește nivelul de testosteron liber.
DHEA – un compus care este transformat în testosteron în organism. Poate fi utilizat atât de catre bărbați, cât și de femei.

Adesea, pastilele pentru potență au in compozitie si vitamine. Astfel de combinații de minerale (de exemplu, zinc și seleniu) și extracte din plante pot fi găsite, printre altele, în Magnisteron, Erekton și Pro V.

Lipsa libidoului la femei

Libidoul determină puterea dorinței sexuale, care este o caracteristică individuală a fiecărei femei. Apetitul pentru sex nu este o valoare constantă, fiind rezultatul a mai multor factori. Lipsa dorinței sexuale afectează mai des femeile. Starea mentală și echilibrul hormonal au o influență cheie asupra dorinței. Mecanismele responsabile de erotism sunt stimulate de hormoni.

În plus, utilizarea pilulelor contraceptive și perioada de după naștere pot reduce și ele libidoul. În astfel de situații, puteti alege diverse preparate pe bază de plante care cresc libidoul.

Trebuie remarcat faptul că suplimentele care cresc libidoul la femei conțin practic aceleași extracte de plante ca și în cazul bărbaților.

Libidoul se modifică în mod natural în timpul ciclului menstrual.

Ciclul lunar este reglat de mulți hormoni, în principal estrogeni. În timpul ciclului, au fost observate două perioade de libido crescut și activitate sexuală crescută la femei. Primul se referă la așa-numitele zile fertile, în special în timpul ovulației, când nivelul de estrogen este foarte mare. Al doilea apare cu câteva zile înainte de menstruație, când se observă un nivel mai ridicate de testosteron.

Factorii care pot determina scăderea libidoului la femei includ:

 • prezența bolilor cronice (de exemplu, diabetul),
  apariția depresiei,
  expunerea la stres pe termen lung,
  administrarea anumitor medicamente,
  utilizarea stimulentelor,
  tulburări hormonale (de exemplu, hipotiroidism, hiperprolactinemie, sindromul ovarului polichistic),
  sarcină,
  alăptarea,
  pre-menopauză și menopauză,
  dieta dezechilibrata.

Moduri naturale de a creste libidoul

Faceti sport
Se știe că în timpul activității fizice regulate, în organism sunt eliberați diferiți hormoni. Endorfinele ne fac mai fericiți și mai relaxați. În plus, datorită lor, scade și nivelul de stres, ceea ce are un efect pozitiv asupra libidoului nostru. Cresterea naturala a nivelului de testosteron, ajuta la creșterea libidoului.

Incercati sa va odihniti suficient
Lipsa unui somn odihnitor poate afecta viata sexuala. Un minim de 6-8 ore de somn neîntrerupt va avea un efect pozitiv asupra libidoului tău.

Folositi afrodisiace naturale
Multe substanțe găsite în mod natural în alimente și in condimente au un efect de creștere a libidoului. Lista de afrodisiace naturale include avocado, smochine, banane, ciocolata, etc. Anumite ingrediente precum ghimbirul, scorțișoara și ardeiul iute cresc fluxul de sânge, ceea ce duce, de asemenea, la cresterea dorinței sexuale.

Suplimente
Unele suplimente alimentare care conțin Ashwagandhe, Yohimbine sau Niacin pot ajuta la reducerea senzației de anxietate și stres. În plus, prin creșterea naturală a fluxului sanguin, a vasodilatației și a tensiunii arteriale, aceste ingrediente pot ajuta la creșterea libidoului.

Tineti minte! Dacă aveți probleme constante cu scăderea libidoului, faceți și câteva analize. Verificați dacă hormonii de bază legați de reglarea dorintei sexuale (estrogen, testosteron, prolactină și TSH) sunt normali.

Leave a Comment