Şef nou la Urgenţa Spitalului Judeţean

Doctorul Mihai Iuhas este noul şef al Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Acesta a fost numit interimar, până la ocuparea postului prin concurs, fiind, de altfel, „singura variantă la îndemână”, după cum ne-a precizat Laurenţiu Barna, managerul Spitalului.

Dr. Iuhas preia, astfel, ştafeta de la dr. Carmen Alexe, cea care a asigurat în ultimul an interimatul UPU-SMURD, după demisia doctorului Silviu Ladariu. Postul a fost scos la concurs în luna martie a acestui an, însă singurul candidat care şi-a depus dosarul – nimeni altul decât actualul interimar, Mihai Iuhas, nu a îndeplinit condiţiile cerute. Mai exact, nu avea minim trei ani de experienţă în cadrul unei unităţi de primire a urgenţelor.

Alte articole

16 Thoughts to “Şef nou la Urgenţa Spitalului Judeţean”

 1. Star

  Sunteti rautaciosi in articol. Asa vorbiti de parca doctorul, noul sef, ar fi fost adus de la manat oile. Este medic specialist in medecina de urgenta. Demisionarului ii scrieti numele cu litera mica. Eu il cunosc personal de cand eram copil, stiu ce fel de om este si il felicit sincer.

 2. Pustan

  Felicitari, domnule doctor! Pustan de-al nostru, ne bucuram pentru dumneavoastra. Sunteti un om deosebit si un bun specialist.

 3. Grio

  Un cacat de om arogant si nesimtit.

 4. Jon

  Felicitari, Mishule!

 5. Alex

  Acuma a fi problema ca e tanar omul. 🙂 e specialist si lucreaza in urgenta. Are timp sa faca si vechime. Doamne ajuta-i!!!

 6. X

  Interesant e ca ne spune Gheorghe Varga cine sa fie sef si cine nu. Gheorghe Varga care traieste din mila publica si care nu a platit in viata lui o taxa sau un impozit. In schimb a stiut sa faca vreo trei copii pe care evident ca trebuie sa-i crestem tot noi. E bine ca are in schimb cont de facebook si ca ne invata cine trebuie sa conduca respectiva sectie. Un boschetar trebuie sa isi spuna parerea. Si sa voteze. Dar nu trebuie sa plateasca taxe si impozite. Ca ei au doar drepturi. Boschetarii nu au obligatii.

 7. X

  A, si sa nu uit: el e managing partner la radio onison. O fi radioul boschetarilor, nu stiu.

 8. Anonim

  Amu sa vezi injuraturi la urgenta. Ciobanul sef ☺

 9. Baxter

  Misule, fa-ti treaba la fel si in continuare! Invidia duce la prostie, de aici si anumite comentarii cretine. Te felicit. Sa fii iubit!

 10. Anonim

  Ce felicitarii unor imbecili care se trezesc dupa 7 ceasuri de stat la urgenta sa iti puna o mana in ghips.sa le fie rusine ca mor oamenii pana se trezesc gunoaile sa vina sa ii consulteze!tre sa astepti ore sa te certi cu portarul cu asistentele si dansii stau acasa sau beau cafeluta mai cate o poveste si trece ziua ii doare in cot de persoanele care stau si asteapta ore pt o consultatie.pentru ce au facut acesta scoala de doctorii???un sofer de camion sta 2 luni afara24 din 24 isi respecta programul ajunge la timp cu marfa dar astia sunt gunoaie

 11. Baxter

  Daca comparam un sofer de camion cu un medic, am ajuns rau. E diferenta de scoala, pana la urma.

 12. Occidental

  Sa stii ca si in strainatate la urgenta medicii isi trateaza in primul rand pacientii cu risc. La fel e si la noi. S-au mai schimbat in bine lucrurile. Eu am avut de-a face cu medicii de la urgenta, am dat chiar peste el si a fost super ok, fara a fi nevoie de atentii. E imbucurator acest lucru. Tinerii vor schimba sistemul in bine. Bravo lui!

 13. Anonim

  Domnul care așteaptă pentru o consultatie, ar trebuii sa aștepte la medicul de familie nu la urgenta.

 14. sena

  bravo Mishuuuuuuuuuu

 15. ion

  misule sa ai success in ceia ce faci
  ne mindrim cu tine
  noi pustani

 16. Radu

  Mult succes dr. Iuhas. Esti un om pe cinste!

Leave a Comment