Sălajul va avea trei linii pentru vaccinarea copiilor împotriva COVID-19

Începând de azi, Sălajul va avea trei linii pentru vaccinarea împotriva COVID-19 a copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 și 11 ani, potrivit Instituției Prefectului Sălaj.

Cele trei linii de vaccinare vor funcționa în cadrul centrelor deja amenajate la Cercul Militar din Zalău (Casa Armatei) și la cele din orașele Șimleu Silvaniei și Jibou. Potrivit autorităților centrale, vaccinarea copiilor  se poate realiza și fără programare, prin prezentarea direct în cabinetele centrelor de vaccinare dedicate copiilor sau în cabinetele medicilor de familie care au solicitat doze pediatrice, pe tot parcursul programului de lucru.

2 Thoughts to “Sălajul va avea trei linii pentru vaccinarea copiilor împotriva COVID-19”

  1. […] Începând de azi, Sălajul va avea trei linii pentru vaccinarea împotriva COVID-19 a copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 și 11 ani, potrivit Instituției Prefectului Sălaj. Cele trei linii de vaccinare vor funcționa în cadrul centrelor deja amenajate la Cercul Militar din Zalău (Casa Armatei) și la cele din orașele Șimleu Silvaniei și Jibou. Potrivit autorităților centrale, vaccinarea copiilor  se poate realiza și fără programare, prin prezentarea direct în cabinetele centrelor de vaccinare dedicate copiilor sau în cabinetele medicilor de familie care au solicitat doze pediatrice,  » Citeste mai mult […]

  2. Picard

    Nu ați reușit in campania de vaccinare cu adultii!!! O sa reușiți cu copiii? Eu zic ca nici vorbă!!!

Leave a Comment