Sălăjenii vaccinați, așteptați după tichetele de masă

Sălăjenii vaccinați împotriva Covid-19 cu doza a doua de vaccin Pfizer și cu prima doză Johnson sunt așteptați după tichetele de masă acordate conform normelor în vigoare.

La Zalău, tichetele sunt aferente doar persoanelor care s-au vaccinat până la sfârșitul lunii ianuarie 2022 cu cele două tipuri de vaccin, potrivit coordonatorului Centrului de vaccinare amenajat la Casa Armatei din municipiu, dr. Olimpia Moigrădean.  Azi, Centrul de vaccinare din Zalău este deschis între orele 8-20. Valoarea tichetelor de masă este de 100 de lei.

2 Thoughts to “Sălăjenii vaccinați, așteptați după tichetele de masă”

  1. […] Sălăjenii vaccinați împotriva Covid-19 cu doza a doua de vaccin Pfizer și cu prima doză Johnson sunt așteptați după tichetele de masă acordate conform normelor în vigoare. La Zalău, tichetele sunt aferente doar persoanelor care s-au vaccinat până la sfârșitul lunii ianuarie 2022 cu cele două tipuri de vaccin, potrivit coordonatorului Centrului de vaccinare amenajat la Casa Armatei din municipiu, dr. Olimpia Moigrădean.  Azi, Centrul de vaccinare din Zalău este deschis între orele 8-20. Valoarea tichetelor de masă este de 100 de lei.  » Mai multe detalii […]

  2. Anonim

    Deci dacă am forma complecta 2÷booster nu beneficiez de tichet?

Leave a Comment