Rodica Albert rămâne managerul Spitalului Județean de Urgență Zalău

Rodica Albert a rămas managerul Spitalului Județean de Urgență Zalău, după ce a promovat concursul organizat pentru ocuparea acestui post. Înainte de acest concurs, ea a ocupat funcția doar din postura de interimar. Ea fusese numită la cârma spitalului în martie 2021, de către Consiliul Judeţean Sălaj, în condițiile în care fostul manager, Georgeta Fiţ demisionase.

La concursul pentru postul de manager s-au înscris două persoane. Un candidat a fost respins deoarece nu a prezentat dovada absolvirii cursurilor de perfecționare în management sau management sanitar, aceasta fiind o condiție prevăzută în anunțul de participare.

Rodica Albert a primit nota 9,80 la evaluarea proiectului de management și nota 9,83 la evaluarea abilităților manageriale, astfel că ea a trecut examenul cu nota finală 9,82 și a fost declarată „admisă”.

2 Thoughts to “Rodica Albert rămâne managerul Spitalului Județean de Urgență Zalău”

  1. […] Rodica Albert a rămas managerul Spitalului Județean de Urgență Zalău, după ce a promovat concursul organizat pentru ocuparea acestui post. Înainte de acest concurs, ea a ocupat funcția doar din postura de interimar. Ea fusese numită la cârma spitalului în martie 2021, de către Consiliul Judeţean Sălaj, în condițiile în care fostul manager, Georgeta Fiţ demisionase. La concursul pentru postul de manager s-au înscris două persoane. Un candidat a fost respins deoarece nu a prezentat dovada absolvirii cursurilor de perfecționare în management sau management sanitar, aceasta fiind o condiție prevăzută… Citeste mai mult […]

  2. […] Rodica Albert a rămas managerul Spitalului Județean de Urgență Zalău, după ce a promovat concursul organizat pentru ocuparea acestui post. Înainte de acest concurs, ea a ocupat funcția doar din postura de interimar. Ea fusese numită la cârma spitalului în martie 2021, de către Consiliul Judeţean Sălaj, în condițiile în care fostul manager, Georgeta Fiţ demisionase. La concursul pentru postul de manager s-au înscris două persoane. Un candidat a fost respins deoarece nu a prezentat dovada absolvirii cursurilor de perfecționare în management sau management sanitar,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment