Week-end de foc la Creaca și Șimleu Silvaniei

Pompierii au intervenit, la sfârșit de săptămână, pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată, la Creaca și în Șimleu Silvaniei (Pustă Vale). În data de 26 august, în jurul prânzului, pompierii au fost chemați să intervină de urgență în localitatea Creaca, unde un incendiu de vegetație uscată se extinsese și la un autoturism. Flăcările puneau în pericol casele și anexe gospodărești aflate în apropiere. Din fericire, focul a fost stins repede, casele localnicilor nefiind afectate. În schimb, au ars 0,2 ha de vegetație și un autoturism.

În seara de 27 august, un incendiu de vegetație uscată s-a produs și la Șimleu Silvaniei, pe un teren din Pustă Vale. Dacă nu era stins rapid, focul putea să se extindă la mai multe case aflate în apropiere. Pompierii au intervenit rapid, astfel că nicio casă nu a fost afectată, nu s-au înregistrat persoane rănite sau alte pagube materiale.

One Thought to “Week-end de foc la Creaca și Șimleu Silvaniei”

  1. […] Pompierii au intervenit, la sfârșit de săptămână, pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată, la Creaca și în Șimleu Silvaniei (Pustă Vale). În data de 26 august, în jurul prânzului, pompierii au fost chemați să intervină de urgență în localitatea Creaca, unde un incendiu de vegetație uscată se extinsese și la un autoturism. Flăcările puneau în pericol casele și anexe gospodărești aflate în apropiere. Din fericire, focul a fost stins repede, casele localnicilor nefiind afectate. În schimb, au ars 0,2 ha de vegetație și un autoturism. În seara de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment