RMN de peste 3,5 milioane de lei pentru Spitalul Judeţean

 

Bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a fost majorat cu aproximativ şase milioane de lei. Majorarea a fost aprobată de către consilierii judeţeni în cadrul şedinţei de joi, 23 iulie. Suma provine din bugetul propriu al judeţului şi va fi utilizată, printre altele, pentru achiziţionarea, în premieră, pentru Spitalul Judeţean, a unui aparat pentru Investigaţie prin Rezonanţă Magnetică Nucleară (RMN), suma prevăzută pentru acesta fiind de peste 3,5 milioane de lei. „Vrem să oferim pacienţilor din Sălaj posibilitatea de a beneficia de cele mai calificate investigaţii şi de cele mai calificate intervenţii, pentru a-şi recăpăta sănătatea”, a precizat joi, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc.
De asemenea, pe lista achiziţiilor mai figurează şi un videobronhoscop pentru secţia de Pneumologie, în valoare de peste 250.000 de lei, infuzomate, precum şi mai multe ecografe, din care unul pentru secţia de Ginecologie, a cărui valoare depăşeşte 280.000 de lei.

Alte articole

2 Thoughts to “RMN de peste 3,5 milioane de lei pentru Spitalul Judeţean”

  1. buna treaba face acest marc pentru spital si in acelasi timp pentru cei bolnavi !!!!de ce ciobanca sa aiba tomograf {intr-o cladire construita de nemeseriasi ,nu stim ce planuri a avut pentru acele constructiicare nu le vad specialistii ca nu sunt chiat ,,drepte //,< toate peste olalta ___vezi cu ochiul liber di spate de la caminele de nefamilisti -garsoniere __se zice ca a construit peste garaje ,,,etc dar el poate !!!1

  2. zoom

    Inca o „scula” la care o sa aiba acces mai intai cei cu relatii pe la Spitalul Judetean.

Leave a Comment