Niciun caz nou de coronavirus în Sălaj!

Instituția Prefectului Sălaj a actualizat în cursul zilei de sâmbătă, 21 martie, situația privind COVID-19 în județ. Din fericire, numărul cazurilor confirmate de îmbolnăvire cu Covid – 19 nu este în creștere, în județul Sălaj fiind înregistrat până în prezent un singur caz. Potrivit sursei citate, în județul Sălaj 92 de persoane se află în carantină instituționalizată, iar alte 873 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare.
Cetățenii, autoritățile publice locale sau medicii de familie, care au informații despre persoane care se întorc pe teritoriul Sălajului din zone roșii sau galbene de risc epidemiologic, sunt rugați să sune și să transmită datele persoanelor posibil infectate cu coronavirusul COVID-19 doar la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției la numerele de telefon: 0260 661 277,  0751 177 254, respectiv e-mail: dispecerat@isusalaj.ro
Persoanele care semnalează urgențe medicale sau persoanele care prezintă simptome specifice infecției cu COVID-19, sunt rugate să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.
Instituția Prefectului Sălaj   sfătuiește cetățenii să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.Informații oficiale pot fi obținute accesând și site-ul www.stirioficiale.ro .

Leave a Comment