Medicii care vaccinează împotriva Covid-19 vor primi bonusuri financiare

Personalul medical care administrează vaccinul împotriva Covid-19 va primi un bonus  financiar. De asemenea, Guvernul va acorda un stimulent financiar și medicilor de familie care se vor implica în campania de vaccinare. O ordonanță în acest sens a fost discutată în ședința de miercuri a Executivului și ar urma să fie adoptată săptămâna viitoare, după cum a dat asigurări premierul Florin Cîțu, care nu a vrut să dezvăluie cuantumul acestui stimulent. Proiectul de ordonanță prevedea inițial doar acordarea unui stimulent financiar personalului care efectuează vaccinarea, dar schema va include și medicii de familie care vor participa la campanie de vaccinare, prin înscrierea pacienților proprii pentru vaccinare. În campania de vaccinare vor fi incluși și medicii rezidenți.
În acest context, premierul Cîțu a spus, miercuri, că autoritățile sunt pregătite pentru a doua etapă a campaniei de vaccinare, cea vizând persoanele în vârstă. Mai mult, șeful Executivului a afirmat că ținta ambițioasă este de a avea 1.000 centre de vaccinare și 100.000 de români vaccinați zilnic.

5 Thoughts to “Medicii care vaccinează împotriva Covid-19 vor primi bonusuri financiare”

 1. Anonim

  E vorba de vreo interventie pe creier? Ca nu inteleg pentru ce se acorda acest supliment financiar unor cadre medicale aflate in timpul serviciului.

 2. Anonim

  13,54 care serviciu? Câ toate cabinetele sunt închise. Se face medicină în,-line.

 3. Coco

  Minciuni sfruntate! Nu o sa beneficieze de nimic !!!

 4. Anonim

  Ba da ce minte odihnita au cei care hotarasc asta….ca numai la cum sa imparta intre ei contributiile noastre se gandesc..cum fac o injectie in plus …cum au pretentii la bani in plus….IN 25 DE ANI AM FOST DE 2 ORI LA MEDICUL DE FAMILIE ,DAR AM CONTRIBUIT LA FONDUL DE SANATATE CU PESTE 15000 DE EURO IN 25 DE ANI…

Leave a Comment