La Zalău, probleme în asigurarea unor medicamente

Mai mulți medici de familie ne-au sesizat telefonic că din anumite farmacii existente în municipiul Zalău lipsesc diferite medicamente, mai ales pentru copii.

Contactați, reprezentanții mai multor farmacii ne-au confirmat că se confruntă cu probleme în privința asigurării unor medicamente, produse farmaceutice folosite în special pentru tratarea bolilor de sezon la copii, dar și la adulți. „Da, există o problemă pe care am sesizat-o și noi, iar furnizorii nu reușesc să ne aducă ceea ce solicităm. Stocurile sunt insuficiente la anumite medicamente, dar încercăm să găsim soluții, înlocuitori”, ne-a declarat reprezentanta unei farmacii din municipiul Zalău. Problema asigurării anumitor medicamente a fost sesizată inclusiv de reprezentanții Centrului de Permanență din Zalău, dar și de medicii de familie din oraș.

2 Thoughts to “La Zalău, probleme în asigurarea unor medicamente”

  1. […] Mai mulți medici de familie ne-au sesizat telefonic că din anumite farmacii existente în municipiul Zalău lipsesc diferite medicamente, mai ales pentru copii. Contactați, reprezentanții mai multor farmacii ne-au confirmat că se confruntă cu probleme în privința asigurării unor medicamente, produse farmaceutice folosite în special pentru tratarea bolilor de sezon la copii, dar și la adulți. „Dă, există o problemă pe care am sesizat-o și noi, iar furnizorii nu reușesc să ne aducă ceea ce solicităm. Stocurile sunt insuficiente la anumite medicamente, dar încercăm să găsim soluții,  » Citeste mai mult […]

  2. Adi

    Nu numai la Zalau , ci in toată tara ! Nu uitați: Aceasta e România lucrului bine făcut !!!

Leave a Comment