La Spitalul Județean: asistentă medicală, diagnosticată cu Covid-19

O asistentă medicală din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău a fost confirmată pozitiv la testul Covid-19. Cadrul medical a fost confirmat cu noul coronavirus în cursul zilei de 25 iulie, însă autoritățile nu au dat publicității acest caz. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, asistenta, de la Secția de Radiologie confirmată pozitiv, se află internată la spital, iar persoanele care au intrat în direct cu aceasta  sunt în carantină la domiciliu. Întreg personalul Secției de Radiologie a fost testat, dar și alți colegi ai asistentei, fără a fi confirmate alte cazuri de îmbolnăvire. Până sâmbătă, 1 august, la ora 13, în județul Sălaj de la începutul pandemiei,  au  fost confirmate 179 de cazuri cu Covid-19, din care patru cazuri în ultimele 24 de ore. În prezent: 384 de persoane se află în carantină la domiciliu, 125 de persoane externate, 37 de persoane internate și 17 persoane decedate.

Alte articole

2 Thoughts to “La Spitalul Județean: asistentă medicală, diagnosticată cu Covid-19”

  1. racasan

    Nu trebuie sa fie secretizat numele pacientei. cara se va vindeca, in mod sigur! Fiti deschisi, spuneti macar de unde este, unde s-a infectat! Pentru a ne proteja mai bine, dar si a-i ajuta pe altii.

  2. Anonim

    Nominalizarea unei persoane este un atentat la intimitate ,Se poate considera ca informatiile sistematice si localizarea lor aproximativa spatial vorbind difuzate in zilele anterioare si speram viitoare facute in articolele de presa sunt suficiente .

Leave a Comment