INSP anunţă primele două decese confirmate cu virus gripal din acest sezon

INSP a anunţat, primele două decese confirmate cu virus gripal din acest sezon, fiind vorba de două femei din Bucureşti, nevaccinate antigripal, transmite News.ro.

„Au fost comunicate primele două decese confirmate cu virus gripal din acest sezon”, afirmă INSP.

Potrivit autorităţilor, prima victimă este o femeie în vârstă de 25 de ani, din municipiul Bucureşti, fără condiţii medicale pre-existente şi nevaccinată antigripal, confirmată cu virus gripal tip A, subtip H3.

A doua victimă este o femeie în vârstă de 50 de ani, din municipiul Bucureşti, având condiţii medicale pre-existente, dar nevaccinată antigripal, confirmată cu virus gripal tip A, subtip H1.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

3 Thoughts to “INSP anunţă primele două decese confirmate cu virus gripal din acest sezon”

  1. […] INSP a anunţat, primele două decese confirmate cu virus gripal din acest sezon, fiind vorba de două femei din Bucureşti, nevaccinate antigripal, transmite News.ro. „Au fost comunicate primele două decese confirmate cu virus gripal din acest sezon”, afirmă INSP. Potrivit autorităţilor, prima victimă este o femeie în vârstă de 25 de ani, din municipiul Bucureşti, fără condiţii medicale pre-existente şi nevaccinată antigripal, confirmată cu virus gripal tip A, subtip H3. A doua victimă este o femeie în vârstă de 50 de ani, din municipiul Bucureşti, având condiţii medicale pre-existente, dar… Citeste mai mult […]

  2. […] INSP a anunţat, primele două decese confirmate cu virus gripal din acest sezon, fiind vorba de două femei din Bucureşti, nevaccinate antigripal, transmite News.ro. „Au fost comunicate primele două decese confirmate cu virus gripal din acest sezon”, afirmă INSP. Potrivit autorităţilor, prima victimă este o femeie în vârstă de 25 de ani, din municipiul Bucureşti, fără condiţii medicale pre-existente şi nevaccinată antigripal, confirmată cu virus gripal tip A, subtip H3. A doua victimă este o femeie în vârstă de 50 de ani, din municipiul Bucureşti,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment