În Zalău – cele mai multe cazuri de Covid-19

Cele mai multe cazuri de infectări cu coronavirus, din cele 93 active în prezent la nivel de județ (337 înregistate în total de la începutul pandemiei) sunt raportate în muncipiul Zalău. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică  situația persoanelor se prezintă astfel: Zalău-54 de cazuri; Cehu Silvaniei-un caz; Jibou- două cazuri, Șimleu Silvaniei-două cazuri, Agrij-un caz, Băbeni-un caz, Bălan-trei cazuri, Bocșa-un caz, Boghiș-un caz, Buciumi-un caz, Coșeiu-un caz, Crasna-un caz, Creaca-un caz, Ip-un caz, Mirșid-un caz, Năpradea-cinci cazuri, Românași-șapte cazuri, Șărmășag-un caz, Someș Odorhei-două cazuri, Surduc-trei cazuri, Valcău de Jos- două cazuri și Zalha-un caz.

Comune fără niciun caz activ

Conform sursei citate, în prezent în județ sunt comune în care nu sunt înregistrate cazuri pozitive. Este vorba de: Almașu, Bănișor, Benesat, Bobota, Camăr, Carastelec, Chieșd, Cizer, Crișeni, Cristolț, Cuzăplac, Dobrin, Dragu, Fildu de Jos, Gâlgău, Gârbou, Halmășd, Hereclean, Hida, Horoatu Crasnei, Ileanda, Letca, Lozna, Măeriște, Marca, Meseșenii de Jos, Nușfalău, Pericei, Plopiș, Poiana Blenchii, Rus, Sâg, Sălățig, Șamșud, Sânmihaiu Almașului, Șimișna, Treznea, Vârșolț și Zimbor- niciun caz activ. În ultimele 24 de ore în Sălaj au fost confirmate șase cazuri noi de infectare. De la începutul pandemiei 222 de pacienți au fost declarați vindecați. Din cele 93 de cazuri pozitive la nivel de județ, 73 de pacienți prezintă forme medii ale bolii, 19 forme ușoare, iar un bolnav este internat în secția ATI. De asemenea, până miercuri, 24 august, 414 persoane se află în carantină la domiciliu, iar alte 22 au fost declarate decedate (înregistrate de la începutul pandemiei).

One Thought to “În Zalău – cele mai multe cazuri de Covid-19”

  1. Anonim

    Romanasi are 7 cazuri felicitari primariei pentru modul cum se baricadeaza in sediu comuna n-are decit sa se organizeze si sa mearga sa plateasca impozitele ca nu mai au bani de salariisi restul pot samai astepte,,,,sintem pe locul2 am depasit orasele :simleu,cehu,jibou heloooo ce masuri ati luat domnilor alesi ?si mai aveti tupeul sa mai candidati?

Leave a Comment