Dotări pentru spitalele sălăjene

Consiliul Județean Sălaj a finalizat proiectul privind dotarea Spitalului Județean de Urgență Zalău și a Spitalului Orășenesc „Prof. Dr. Ioan Pușcaș” Șimleu Silvaniei cu materiale de protecție și cu echipamentele medicale necesare diagnosticării și tratării pacienților cu COVID-19.
Implementat începând din decembrie 2020, proiectul a avut o valoare de 20,8 milioane de lei și a fost finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.
Investiția a permis dotarea secțiile celor două unități medicale cu 217 echipamente și dispozitive medicale (aspiratoare chirurgicale, ecografe, infuzomate, monitoare funcții vitale, nebulizatoare, unitate de criobiopsie, videolaringoscop, fibrobronhoscop), respectiv achiziționare de echipamente de protecție pentru aproape 500 de lucrători medicali direct implicați în tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus.
M. S.

3 Thoughts to “Dotări pentru spitalele sălăjene”

  1. […] Consiliul Județean Sălaj a finalizat proiectul privind dotarea Spitalului Județean de Urgență Zalău și a Spitalului Orășenesc „Prof. Dr. Ioan Pușcaș” Șimleu Silvaniei cu materiale de protecție și cu echipamentele medicale necesare diagnosticării și tratării pacienților cu COVID-19. Implementat începând din decembrie 2020, proiectul a avut o valoare de 20,8 milioane de lei și a fost finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020. Investiția a permis dotarea secțiile celor două unități medicale cu 217 echipamente și dispozitive medicale (aspiratoare chirurgicale, ecografe, infuzomate, monitoare funcții… Citeste mai mult […]

  2. […] Consiliul Județean Sălaj a finalizat proiectul privind dotarea Spitalului Județean de Urgență Zalău și a Spitalului Orășenesc „Prof. Dr. Ioan Pușcaș” Șimleu Silvaniei cu materiale de protecție și cu echipamentele medicale necesare diagnosticării și tratării pacienților cu COVID-19. Implementat începând din decembrie 2020, proiectul a avut o valoare de 20,8 milioane de lei și a fost finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020. Investiția a permis dotarea secțiile celor două unități medicale cu 217 echipamente și dispozitive medicale (aspiratoare chirurgicale,  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    Alo Consiliul judetean vedeti ca nu este sapun in bai si in saloane.Bine ca exista afise cum trebuie sa te speli pe maini.

Leave a Comment