Cum te pregătești pentru ședințele de epilare definitivă? Artist-touch.ro

Epilarea definitivă este o metodă inovatoare prin care poți să scapi de firele de păr nedorite, dar și de semnele inestetice care rămân, de cele mai multe ori, după epilarea cu ceară sau cu aparatul de ras. Chiar dacă metodele tradiționale par mai ieftine și mai rapide la prima vedere, pe termen lung epilarea definitivă aduce mult mai multe beneficii. Cel mai important lucru pentru a te bucura de avantajele epilării definitive este să respecți instrucțiunile de pregătire a pielii, instrucțiuni pe care le rezumăm în cuprinsul acestui articol.

 

Nu exfolia pielea înainte de epilarea definitivă

 

            Un proces etapizat, epilarea definitivă cu laser modifică structura firului de păr și acționează în timp pentru eliminarea completă a acestuia. O singură ședință nu este eficientă, așa că este necesar să frecventezi salonul sau clinica de înfrumusețare în conformitate cu indicațiile specialistului, pentru a obține rezultate cât mai bune. Astfel, între ședințele de epilare cu laser trebuie să eviți exfolierea pielii deoarece acest procedeu modifică pigmentul natural și el poate să diminueze eficiența laserului.

 

Evită expunerea la soare

 

            De asemenea, pielea pigmentată poate răspunde mai greu la acțiunea laserului, așa că înainte de ședințele de epilare definitivă trebuie să eviți bronzarea naturală sau artificială, în așa fel încât să te bucuri de rezultate cât mai bune, într-un timp scurt.

 

Nu smulge firele de păr

 

            Scopul epilării definitive este eliminarea firului de păr din rădăcină, iar smulgerea acestuia înainte de ședința cu laser va avea un efect negativ deoarece aparatul nu va mai avea pe ce să acționeze. Astfel, firul de păr poate să apară din nou la intervalul obișnuit de timp, chiar dacă ai trecut prin procedura de epilare cu laser, conform programării.

 

Sistează procedurile care modifică structura pielii

 

            Laserul utilizat în epilarea definitivă acționează cel mai bine pe pigmentul natural al pielii, așa că orice procedură care îl modifică pe acesta trebuie amânată pentru o dată ulterioară. Astfel, renunță cu o lună înainte de ședința de epilare la tratamente cosmetice precum microdermabraziunea, exfolierea sau orice alte proceduri pe bază de produse acide.

 

Daca vrei o piele catifelată, dar te-ai saturat de metodele tradiționale de epilare, atunci caută o clinică de epilare definitivă București care să îți ofere aceste servicii. La clinica Artist Touch poți să elimini cu rapiditate firele de păr nedorite cu ajutorul unei metode revoluționare ce utilizează aparatul performant Venus Epileve. Acesta acționează eficient pentru a distruge firul de păr din rădăcină și pentru a-ți lăsa pielea catifelată și plăcută la atingere, fără efecte nedorite. Uită de metodele tradiționale care oferă rezultate doar pe termen scurt și investește în epilarea definitivă Bucuresti pentru a te bucura de confort sporit în orice sezon.