Covid-19 În Sălaj: peste 200 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Alte 208 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate în județul Sălaj astăzi, 31 octombrie. De la începutul pandemiei în județ au fost înregistrate 2821 de cazuri. Până astăzi, 31 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 241.339 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).De asemenea, 172.513 pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.753 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Peste 100 de decese la nivel național

Până astăzi, 6.968 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 30 octombrie, ora10– 31 octombrie, ora 10 au fost raportate 101 decese (63 bărbați și 38 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din: Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vâlcea, Vaslui, Vrancea și Municipiul București. Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 de ani, patru decese au fost înregistrate la categoria 40-49 de ani, 10 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 22 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 33 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 31 decese la categoria de peste 80 de ani.92 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru 9 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.254. Dintre acestea, 923 sunt internate la ATI.

3 Thoughts to “Covid-19 În Sălaj: peste 200 de cazuri noi în ultimele 24 de ore”

  1. Neamtul

    Suntem primii in tara dar totul e ok smecherii de politicieni din toata partidele inca mai sarbatoresc victoria la alegeri ,fraierii au votat e ok si aici ma refer la toate partidele subliniez inca o data,daca mergem asa in continuare vom fi ca suceava la primavara,nu am vazut azi foarte multi jandarmi pe strazi

  2. Intre bare

    Triumfal progres :de la penultimii pe tara am ajuns campioni absoluti !In ritmul acesta galopant si inconstient vom ajunge celebrii ca focar emblematic consemnat in istoria pandemiei…..Daca e greu de constientizat ca este vorba chiar de noi si vrem sa negam ce ni se intampla nu e momentul cel mai potrivit …Tragediile multiple ,traite de comunitati sunt statistica rece combinata cu destine infrante….Teoretic avem institutii ,autoritati ,specialisti ,indivizi ce vor sa se erijeze prin apropiatul vot in alesi ai poporului pentru ca in subconstient se evalueaza ca elite subintelese ,,,,etc Dar niste minti lucide macar ,cu instinct de conservare primara exista in acest judet ?

  3. Anonim

    E bine ca măcar la ceva suntem pe locul 1!!!

Leave a Comment