Coronavirus în Sălaj: 90 de persoane în carantină și alte 1.147 în izolare la domiciliu

Instituția Prefectului Sălaj a actualizat în cursul zilei de miercuri, 25 martie, la ora 13, situația privind Covid-19 în județ. Numărul cazurilor confirmate de îmbolnăvire cu Covid – 19 nu este în creștere, în județul Sălaj fiind înregistrat până în prezent un singur caz. Potrivit sursei citate, 90 de persoane se află în carantină instituționalizată, iar alte 1.147 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare.
Cetățenii, autoritățile publice locale sau medicii de familie, care au informații despre persoane care se întorc pe teritoriul Sălajului din zone roșii sau galbene de risc epidemiologic, sunt rugați să sune și să transmită datele persoanelor posibil infectate cu coronavirusul COVID-19 doar la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției la numerele de telefon: 0260 661 277, 0751 177 254 și e-mail: dispecerat@isusalaj.ro Persoanele care semnalează urgențe medicale sau persoanele care prezintă simptome specifice infecției cu COVID-19, sunt rugate să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Număr de urgență  pentru informarea cetățenilor

Instituția Prefectului Sălaj reamintește cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20. Informații ofciale pot fi obținute accesând și site-ul www.stirioficiale.ro .

One Thought to “Coronavirus în Sălaj: 90 de persoane în carantină și alte 1.147 în izolare la domiciliu”

  1. Anonim

    E un lucru minunat faptul ca acest coronavirus „ocoleste” Salajul. Dar oare chiar asa sa fie, avand in vedere ca la nivel national cazurile de imbolnavire cresc de la o zi la alta? Cate teste se fac zilnic? Care sunt persoanele testate?

Leave a Comment