Cazuri noi de coronavirus în Primăria Zalău

Cazurile de infectare cu Covid-19 sunt în creștere în județ, mai ales în rândul personalului din cadrul instituțiilor publice. Cele mai recente cazuri de infectare, cel puțin două, au fost înregistrate, recent, în Primăria municipiului Zalău. Pe lista instituțiilor unde s-au înregistrat cazuri de infectare cu noul virus se mai numără: Direcția Județeană a Finanțelor Publice, Direcția Sanitar Veterinară pentru Siguranța Alimentelor Sălaj, Spitalul Județean de Urgență Zalău, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă,  Direcția de Sănătate Publică Sălaj, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, Casa Județeană de Pensii Sălaj, Inspectoratul Teritorial de Muncă Sălaj și Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” Zalău. Prima instituție din municipiu unde s-a înregistrat primul caz de infectare cu noul virus a fost Primăria municipiului  Zalău, la începutul lunii aprilie.

7 Thoughts to “Cazuri noi de coronavirus în Primăria Zalău”

 1. Anonim

  Tre sa așteptam după Fărcaș sau Szekey sa primim numele infestatilor sifilitici?

  1. Anonim

   DA, ASTIA SUNT „ZIARISTI: DE CASA A LUI CIUNT ! SUNT CATEII LUI CARE LATRA PESTE TOT, IN TOATA PRESA !!
   CUM VREA CIUNT&CO SA TRANSMITA UN MESAJ, CUM APARE UN ARTICOL FARA AUTOR IN TOATA „PRESA” DE CASA A PSDului

  2. Anonim

   Sifilitic esti tu! Dobitocule! Daca tu sau cineva din familia ta va imbolnaviti, te simti bine sa iti vezi numele in ziare? De legea protectiei pacientului si ce scrie in ea, ai auzit? Daca scapi de covid, sigur te va rapune prostia. Doamne ajuta!

 2. Anonim

  Mai sifiliticule care ești tu, sper sa nu ajungi vreodată sa treci prin asa ceva, dar vad ca insiști, poate te ajunge și pe tine vreo boală, în afara de prostie ca acolo ești campion mondial!

 3. vasile

  Nu scapa Salajul de prosti si de ticalosi!

  1. Anonim

   pai daca ar crapa jumatate din aceste institutii, ar functiona mult mai bine !! in orice birou mergi, vezi ca unul lucreaza si doi il „supravegheaza” !!
   sunt functionary in aceste institutii, mai „privilegiati” care in ultimele 6 luni nu au lucrat mai nimic !! colegii stiu bine, dar nimeni nu are curaj sa zica ceva ! sunt acei angajati care „lucreaza” de acasa, adica STAU efectiv acasa, se plimba prin oras, unii chiar in statiuni si incaseaa un salar bunicel ! peste 90^% din cei de casa nu au completat un raport de activitate in toata aceasta perioada si cei care au completat, nu l-a citit nimeni !
   Este stiut faptul ca in prima contaminare in primarie, cand oamenii au fost „trimisi” acasa, au incasa salariul ILEGAL !! Poate ca cineva de la Curtea de Conturi, DNA, o sa verifice cum au fost pontati acei oameni si cum au fost platiti? cine a semnata acele documente ?!!

 4. Anonim

  Pacat de oameni.Am fost sa-mi depun o cerere si dozatorul pentru dezinfectant era defect.Si mi-au spus ca de vro 3 zile e asa

Leave a Comment