Atenție! Se modifică modalitățile de programare la Cabinetul de Pediatrie din Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Județean

Spitalul Județean de Urgență Zalău anunță implementarea unei noi modalități de desfășurare a activității de programare pentru consultațiile medicale în cadrul Cabinetului  de Pediatrie din Ambulatoriul de Specialitate. Decizia a fost luată pentru sprijinirea accesului la serviciile medicale, anunță oficialii unității medicale.

„Începând de luni, 14 februarie, aceste programări se vor face prin intermediul fișierului. Pacienții vor avea la dispoziție trei modalități de programare pentru un consult de specialitate: programarea telefonică, în intervalul orar 08.00-13.00, apelând 0260-602217, respectiv 0747196251 sau 0758094912 și programarea on-line, în orice zi și la orice oră, pe  site-ul   Spitalului Județean http://www.spitalzalau.ro/, printr-un click pe butonul Programări on-line ambulatoriu și completarea formularului specific. Ulterior, personalul de la fișier va confirma programarea, prin email și telefonic, de luni până vineri, în intervalul orar 07.00 – 08.00. Ultima variantă presupune programarea prin prezentarea directă la fișier. În contextul actual al pandemiei, dar și pentru a evita supraaglomerarea, recomandăm utilizarea primelor două modalități de programare”, este mesajul Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Leave a Comment