A ajuns la Urgenţă de cinci ori în aceeaşi noapte

Un sălăjean a fost adus de cinci ori la Urgenţă în aceeaşi noapte.
Potrivit Codruţei Puşcaş, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în noaptea de 27 spre 28 iulie, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, a fost adus la spital de cinci ori, de fiecare dată primind acelaşi diagnostic, intoxicaţie cu alcool. Bărbatul a primit, de fiecare dată, îngrijirile medicale necesare, nefiind necesară spitalizarea acestuia.
Conform informaţiilor furnizate de biroul de presă al Spitalului Judeţean, medicii au tratat, la sfârşitul săptămânii trecute, aproape 380 de pacienţi care au solicitat îngrijiri medicale de urgenţă. Din totalul cazurilor tratate, doar 76 au reprezentat urgenţe medicale reale.
Astfel, potrivit sursei citate, în perioada 26-28 iulie, la Unitatea de Primire a Urgenţelor, au fost tratate 377 de persoane. Din totalul acestora, 112 au fost diagnosticate cu plăgi, fracturi, traumatisme şi entorse, 40 au fost depistate cu afecţiuni ale sistemului digestiv, iar cu probleme cauzate de hipertensiunea arterială au ajuns la Urgenţă 32 de persoane. Acestora li se adaugă 13 sălăjeni în stare de ebrietate. Alţi 11 sălăjeni au ajuns la spital cu răni provocate în urma unor agresiuni ori în urma unor accidente rutiere. Din totalul pacienţilor trataţi, medicii au dispus internarea pentru 103 dintre aceştia.

2 Thoughts to “A ajuns la Urgenţă de cinci ori în aceeaşi noapte”

  1. Vasile dintre bile

    …daca tat l-au dus de 5 ori intr-o noapte la urgente fara sa necesite internare,totusi de ce puii mei nu l-au trimis la dezalcoolizare sa-i scoata aburii din scafarlie!…

  2. Beteaga

    Am auzit ca o sa ajunge si ionescu de urgenta la urgenta ca toata ziua ma trimite peste tot sa fac tot felul de chesti .

Leave a Comment