Sălăjenii care vin din Spania, Franţa, Germania și Iran intră obligatoriu în carantină

Măsuri drastice au intrat în vigoare începând de astăzi, 25 martie, măsuri ce se aplică tuturor românilor și cetățenilor străini membrii ai familiilor de români ori rezidenți în România: toţi cetățenii care intră în România din Italia, Spania, Germania, Franţa sau Iran intră obligatoriu în carantină instituţionalizată, potrivit Institutului Naţional de Sănătate Publică. De asemenea, persoanele care sosesc în ţara noastră din orice altă ţară decât cele enumerate anterior intră obligatoriu în autoizolare la domiciliu, conform dispoziţiilor Institutului Naţional de Sănătate Publică. Toţi cetățenii care vin în România din alte state decât cele cinci enumerate mai sus intră obligatoriu în autoizolare la domiciliu pentru două săptămâni, conform Institutului Naţional de Sănătate Publică. Aceste măsuri pun în aplicare Ordonanţa militară nr. 3, publicată ieri în Monitorul Oficial.  

5 Thoughts to “Sălăjenii care vin din Spania, Franţa, Germania și Iran intră obligatoriu în carantină”

 1. Închideți granițele !

  Cei din diasporă infectați nu trebuie lăsați să intre în țară, azi mai vine un avion din Veneția plin de infecți. Oare de ce atâta iresponsabilitate din partea ––de neamț? Simplu, infecții ăștia din diasporă l-au votat. –- !

  1. Anonim

   mai 12 si 14 ,cred ca ai baut alcoolul sanitar de 70gr in loc sa te dezinfectezi extern cu el.Ti-o afectat rau neuronii-daca ai asa ceva- si judecata .Ii crapa dreacului de atata prostie.

 2. Anonim

  Da ce îs mai deschise granițele?

 3. Anonim

  Deci votul lor te supăra de moarte pe tine,nu faptul că vin in acest moment la casutele lor. Așa cum sunt.

 4. Marius

  Dar de șoferii de camion nu ziceți nimica?

Leave a Comment