Radarul nu iartă: polițiștii împart zilnic amenzi pe drumurile Sălajului

Pe parcursul a şapte zile, poliţiştii rutieri acţionează, la nivel judeţean, cu toate aparatele radar, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei.

În perioada 1-7 aprilie, poliţiştii rutieri acţionează, la nivel judeţean, cu toate aparatele radar, pentru reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive. Viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum este printre principalele cauze generatoare de accidente rutiere.

De la declanşarea acţiunii, pe acest segment, poliţiştii au aplicat 196 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut în vederea suspendării şase permise de conducere.

Pentru a preveni implicarea dumneavoastră în astfel de evenimente, poliţiştii rutieri vă recomandă să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie, să anticipaţi situaţiile care pot deveni periculoase, să respectaţi regimul legal de viteză şi să efectuaţi orice manevră în condiţii de siguranţă.

Acțiunea este coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, se desfășoară în toată țara, pe drumurile publice, polițiștii rutieri fiind în teren pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu. Activitatea are loc în cadrul săptămânii T.I.S.P.O.L. Speed (1 – 7 aprilie 2019).

 

 

2 Thoughts to “Radarul nu iartă: polițiștii împart zilnic amenzi pe drumurile Sălajului”

 1. Anonim

  Altceva mai știti lucra in afara de pânditul șoferilor ? Sport national, care vă tine ocupați si va asigura pâinea ! Credeam ca se va schimba ceva daca a venit Oltean la circulatie, dar constat ca vârstă acestuia nu are nici cea mai mica legatura cu viziunea.A rămas tot la metodele comuniste, iar pe bulevard unii zburdă cu 100 pe ora.Nu se vede de la el din birou, nu-i asa , doar sunt vechii lui prieteni care vând masini ?!

  1. În perioada 1-7 aprilie, poliţiştii rutieri acţionează, la nivel judeţean, cu toate aparatele radar

   pt. 06.49 . da de ce te deranjeaza ca politia isi face treaba? respecta legea !!
   eu sunt curios ce fac dupa date de 7? isi iau concediu? pun radarele in garaj si asteapta Pastele?
   de ce aceste actiuni nu sunt non-stop?
   si ceea mai mare curiozitate o made CE NU SUNT FOLOSITE RADARELE FIXE DIN ZALAU ?????? de ce politia refuza si dupa 4 ani sa se foloseasca de aceasta tehnologie? nu se pot hatara ce masini sa fie „iertate” de amenzi??? „(

Leave a Comment