Camerele de supraveghere din centrul orașului nu funcționează

Incompetența angajaților din firmele cu care Primăria Zalău colaborează a ieșit din nou la iveală. Muncitorii desemnați să strângă instalațiile de lumini și să demonteze bradul de Crăciun amplasat pe platoul de piatră din inima orașului au stricat un cablu electric, ceea ce a făcut ca instalația electrică din zona centrală să fie afectată. Din acest motiv, toate camerele de supraveghere din zona centrală nu mai funcționează. Lucrurile nu se opresc aici, chiar și barierele de acces din zona pietonală au fost afectate de căderea de curent. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Zalău ne-a confirmat incidentul și ne-a transmis că instituția a pus în vederea firmei desemnată să execute lucrările să remedieze de urgență această problemă. Atâta stres și probleme am avut cu bradul de Crăciun din municipiu, că nici măcar în momentul în care a venit timpul să ne despărțim de el nu reușim să facem acest lucru fără incidente.

3 Thoughts to “Camerele de supraveghere din centrul orașului nu funcționează”

  1. […] Incompetența angajaților din firmele cu care Primăria Zalău colaborează a ieșit din nou la iveală. Muncitorii desemnați să strângă instalațiile de lumini și să demonteze bradul de Crăciun amplasat pe platoul de piatră din inima orașului au stricat un cablu electric, ceea ce a făcut ca instalația electrică din zona centrală să fie afectată. Din acest motiv, toate camerele de supraveghere din zona centrală nu mai funcționează. Lucrurile nu se opresc aici, chiar și barierele de acces din zona pietonală au fost afectate de căderea de curent. Purtătorul de cuvânt… Citeste mai mult […]

  2. adi

    Si apoi? In orasul asta nu se intampla oricum nimic.Sau dk se intampla si protagonistii sunt high level,se musamalizeaza.

  3. Lucretis

    Nu trebuia dat jos bradul!Rămânea ptr sărbătorile de iarna și nu mai făceau gafele din Decembrie! Rămânea un …. simbol al municipiului!!!

Leave a Comment