Alcoolul la volan: un alt sălăjean ajunge în închisoare pentru doi ani și jumătate

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Postului de Poliție Someş Odorhei, au pus în aplicare, miercuri, 5 decembrie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Jibou, pe numele unui bărbat de 30 de ani, din comuna Someş Odorhei.         

Bărbatul are de ispăşit o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni, pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, fapte comise în comuna Şomeş Odorhei, în anul 2011, respectiv 2015. Acesta a condus sub influența alcoolului, de două ori, și a produs un accident părăsind locul faptei fără încuviințarea Poliției.

Bărbatul condamnat a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj şi urmează a fi transferat la penitenciar în vederea executării pedepsei. Acesta este cel de-al doilea caz soluționat în ultimele săptămâni, prin care un conducător auto condamnat inițial și prins după ce se sustrăgea executării pedepsei, ajunge la închisoare în urma comiterii unor infracțiuni la regimul circulației rutiere, între care și conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

Leave a Comment