Trei proiecte de anvergură au fost inaugurate în Cuzăplac

Trei proiecte de dezvoltare a comunei Cuzăplac au fost finalizate, fiind inaugurate joi, 3 august, în centrul comunei, în prezența prefectului județului, Florin Florian.
Primarul Mircea Pop ne-a declarat că proiectele inaugurate joi reprezintă un sprijin major pentru localnici, contribuind la îmbunătățirea condițiilor de trai și asigurând perspective de dezvoltare în comună. Cele trei proiecte inaugurate sunt introducerea canalizării și construirea unei stații de epurare în comună, reabilitare și modernizare Cămin Cultural în satul Gălășeni, comuna Cuzăplac și înființare centru de asistență after-school în satul Mierța, comuna Cuzăplac. Prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, comuna Cuzăplac figurează cu patru proiecte majore: Execuție branșamente la rețea de canalizare comuna Cuzăplac – valoare 874.650,00 lei; construire grădiniță în localitatea Cuzăplac- valoare 1.386.525,00 lei; modernizare şi dotare Școala Generală, localitatea Tamaşa,-valoare 764.831,00 lei și modernizare drum comunal DC57, km 8+000 – 12+000 și străzi rurale în localitățile Gălășeni și Mierța- valoare 5.810.174,00 lei.
Beneficiile acestor proiecte se vor reflecta în îmbunătățirea calității vieții întregii comunități locale precum și în crearea de oportunități de dezvoltare.

Alte articole

6 Thoughts to “Trei proiecte de anvergură au fost inaugurate în Cuzăplac”

 1. Anonim

  Kkt, bani mătrăşiți in stil psdist

 2. Anonim

  Graiul Salajului inchide gura prin blocare IP-ul personal,pentru cei care un impartasesdsefuluic.cele scrise, ex dl Varga,de multe ori scria numai minciuni ,probabil din ordinul daca va fi posibil am sa vin cu exemple concrete care au deranjat conducerea pentru ca pe unii ii cunosc de mai bine de 30 de ani.

 3. Anonim

  De ce mi-au blocat IP-ul cei de la graiul salajului

 4. Anonim

  am scris un comentariu si nu a fost afisat,asa ca numai are rost sa scriu,probabil sunte-ti la fel ca cei de la Graiul Salajului = Nazuinta,dar acolo lucrau oameni inteligenti dar nu toti

 5. nadia

  Ce inugurare a fost la reabilitare și modernizare Cămin Cultural în satul Gălășeni, și străzi rurale în localitățile Gălășeni s-a facut doar receptia ,inaugurarea s-a facut la Comuna Cuzaplac cu cei de la primarie nu cu localnici de la Gălășeni, Sălaj.

Leave a Comment