Trei incendii într-o singură zi pe raza județului

Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină, luni, la orele amiezii, la un incendiu izbucnit la anexa (afumătorie) unei gospodării din Muncel, comuna Cristolț.
Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea necorespunzătoare a focului în spaţii deschise. Au ars aproximativ 5 metri pătrați din acoperişul anexei şi circa 30 metri pătrați din acoperişul casei.
La ora 15, Secţia de pompieri Jibou în colaborare cu Detaşamentul de pompieri Zalău au intervenit la un incendiu izbucnit la acoperişul unei case din Rona – Jibou.
Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (efect termic al coşului de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile. Au ars aproximativ 10 metri pătrați din structura acoperişului şi planşeul de lemn al imobilului. Şi pompierii Punctului de lucru Sărmăşag au fost solicitaţi să intervină, luni după-masă, la un incendiu izbucnit la o consolă electrică a unei case din Șărmăşag. Pompierii au asigurat măsurile PSI astfel încât incendiul nu s-a propagat la imobil.

 

 

Leave a Comment