Primăria Zalha aduce apă locuitorilor din zonă

 

Primarul comunei Zalha, Simion Rogoz, are planuri mari în acest an. Prin cunoscuta Ordonanţă 28, proiectul de alimentare cu apă a comunei Zalha, dar şi a satelor aparţinătoare Ciureni, Ceaca, Valea Ciurenilor, Valea Lungă, va aduce în viaţa localnicilor un plus de calitate şi confort prin rezolvarea problemei apei potabile, cu care localnicii se confruntau până acum. Documentele sunt în stadiul de finalizare în acest moment, aşteptându-se autorizaţia de construcţie. Finaţarea este deja asigurată, iar suma de 64.000 lei e gata de a fi folosită. Primarul Rogoz ne-a mărturisit faptul că deşi proiecte ar fi multe, banii sunt insuficienţi. Comuna a beneficat de suma minimă acordată de Guvern pentru anul în curs, însă primarul are speranţe că aceste sume vor fi suplimentare, prin cota de cofinanţare, prin Consiliul Judeţean.

„Mai avem în plan reabilitarea căminului cultural din comună, prin reparaţii tâmplărie, tencuială, zugrăvit, reparaţii la acoperiş sau în locurile în care există necesitatea efectuării unor astfel de lucrări. În funcţie de bani, poate ne vom permite şi dotarea acestuia, repet, dacă sumele pe care sperăm să le obţinem de la Bucureşti, ne vor permite. Totodată, ne concentrăm, pe măsură ce timpul şi temperatura vor fi favorabile, pe continuarea reabilitării unor drumuri şi pietruirea acestora”, a adăugat primarul din Zalha, Simion Rogoz.

Alte articole

4 Thoughts to “Primăria Zalha aduce apă locuitorilor din zonă”

 1. Anonim

  cu ce aduce apa? cu cana? cu galeata? atentie la exprimare!

  1. Anonim

   Este foarte corect scris dar IQ ul nu iti permite sa vezi asta, nu e vina ta. Cum vrei sa scrie? „Aduce apa cu conducta sau pe teava”? V-ati invatat sa comentati toate cacaturile si sa nu vedeti padurea din cauza copacilor. Titlurile articolelor nu contin mereu exprimari tehnice sau date mura in gura, e nevoie de un pic de imaginatie sa le intelegi, iar tu nu o ai.

 2. anonim

  Mata o aduce cu cana !

  1. Cop

   mă-ta are cratimă, inainte de toate! Stai jos, nota 2.

Leave a Comment