Modernizări cu bani europeni în comuna Cizer

Administraţia locală din Cizer a finalizat recent o lucrare demarată în urmă cu aproximativ trei ani. Este vorba despre reabilitarea și modernizarea căminului cultural din localitatea Pria, o investiție benefică pentru întreaga comunitate, realizată cu fonduri europene și contribuție proprie printr-un proiect finanțat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale în valoare de peste 800.000 de lei.

Lucrările au fost finalizate în cursul acestei luni. “O săptămână frumoasă de iarnă, o săptămână de efort, încheiată cum nu se poate mai bine, recepția finală a proiectului de reabilitare, modernizare, extindere și dotări la căminul cultural Pria.

Lucrările au fost finanțate din fonduri UE și ale Guvernului României. Concluzia unanimă a tuturor participanților la eveniment, reprezentanții Prefecturii Sălaj, Inspectoratului de Stat în Construcții, proiectant, consultant sau beneficiar, a fost aceea a unor lucrări de excepție, de o calitate ireproșabilă”, a precizat primarul comunei Cizer, Nicolae Pavel.

Leave a Comment