Misterul drujbelor dispărute din Creaca, elucidat de polițiști

Un tânăr de 33 de ani, din  comuna Creaca, bănuit de  comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, a fost prins de poliţişti, zilele trecute. Faţă de acesta, poliţiştii continuă cercetările documentarea întregii activității infracționale.

Probatoriul administrat în cauză a stabilit că tânărul a pătruns în perioada 7 august 2018-12 aprilie a.c., în cinci locuințe şi anexe gospodăreşti, de pe raza localităţilor Creaca şi Brusturi, de unde a sustras diferite bunuri (drujbe, motocositoare, flex etc.), prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 3800 lei.

Verificările efectuate pe poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Creaca, împreună cu polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Hida, au dus, vineri, 19 aprilie a.c., la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Din prejudiciul cauzat, până în prezent a fost recuperat aproximativ 70  la sută.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Leave a Comment