Letca investeşte în turism, modernizări şi infrastructură

Locuitorii comunei Letca dar şi cei ai satelor aparţinătoare, se pot mândri cu planuri măreţe pentru acest an. Ceea ce este cu adevărat bine este faptul că multe din planuri au fost deja demarate, fiind în diverse stadii, iar altele urmează să fie începute în această perioadă. Primarul Liviu Man ne-a informat cu privire la înfiinţarea Centrului de Marketing şi Dezvoltare turistică din Letca. „Construcţia centrului se află deja într-un stadiu avansat . Acest centru a fost conceput pentru promovarea turismului judeţean, nu doar al celui din zona noastră sau cel existent în comunele învecinate. Numărul turiştilor a crescut în ultimul timp, în special numărul turiştilor străini care sunt tot mai atraşi de zonele noastre, locuri care păstrează neatinse frumuseţea si simplitatea vieţii. Acest centru va oferi în final cel puţin două locuri de muncă însă cel mai important aspect aste acela că localităţi precum Ileanda, Băbeni, Letca, Lozna sau satele ce aparţin acestor localităţi vor fi promovate într-o manieră profesionistă, prin acest centru care urmează să fie dat în folosinţă la sfârşitul verii, conform planului.” a precizat primarul din Letca.

După spusele lui, în Letca se vor desfăşura în acest an lucrări ample de reabilitare şi dotare a Căminului Cultural şi va începe construcţia unui Centru de Zi pentru bătrâni, lucrări pentru care deja au fost alocate fondurile necesare şi au fost acordate avansurile în vederea începerii lucrărilor. Nici locuitorii satelor aparţinătoare nu au fost uitaţi de primărie. O nouă reţea de alimentare cu apă va funcţiona începând din acest an în Cozla, Ciula şi Cuciulat, iar drumurile care leagă Letca de Ciula şi Cozla-Şoimuşiu-Lemniu vor fi asfaltate.

Locuitorii din Letca şi satele aparţinătoare se pot considera aşadar norocoşi în acest an, pe lângă locuitorii altor comune sălăjene.

Deşi de multe ori, cum spune românul, norocul şi-l mai face şi omul cu mâna lui.

Alte articole

One Thought to “Letca investeşte în turism, modernizări şi infrastructură”

Leave a Comment