Crasna: Pietruirea drumurilor câmpeneşti începe odată cu primăvara

Cu toate că ne aflăm încă în sezonul rece, autorităţile locale din comuna Crasna se pregătesc ca în primăvară să demareze lucrări de pietruire a mai multor drumuri care fac legătura între localităţi şi terenurile agricole ale populaţiei. În acest sens, a început deja transportarea materialului necesar la faţa locului şi amenajarea şantierului, a declarat primarul Emeric Pop.
Administraţia locală din Crasna va investi în pietruirea acestor drumuri un milion de euro. Fondurile au fost obţinute prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, în baza unui proiect depus pe măsura 125 – „Îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea agriculturii şi silviculturii“. “Proiectul este unul de care avem nevoie în comună. Pentru a beneficia de el toţi localnicii, s-a ales câte un drum câmpenesc pentru a fi pietruit în fiecare localitate. Odată ce aceste drumuri câmpeneşti vor fi pietruite, acesul oamenilor către terenurile agricole se va face astfel mult mai uşor”, a declarat primarul.
În total, vor fi pietruiţi 16 kilometri de drum câmpenesc. Lucrările vor fi încheiate în toamna anului în curs, firma desemnată prin licitaţie publică pentru a se ocupa de această investiţie fiind Drum Inserv SRL Zalău.

Alte articole

One Thought to “Crasna: Pietruirea drumurilor câmpeneşti începe odată cu primăvara”

  1. voicu

    mai gunoi de asa zis primar repara intii drumurile(strazile) din localitati dupa cum arata ele parca ar fi dupa razboi chiar nu ai un pic de bun simt

Leave a Comment