Bani de la buget pentru refacerea unui drum din comuna Halmăşd

Consiliul Judeţean Sălaj a alocat 85.000 de lei pentru realizarea unor lucrări de primă intervenţie pe drumul judeţean pietruit DJ109P, în cadrul unui acord de asociere între judeţul Sălaj şi comuna Halmăşd. Pentru redarea acestei porţiuni de drum în condiţii de siguranţă circulaţiei, suma va fi folosită pentru realizarea şanţurilor pentru scurgerea apei, completarea cu material pietros, scarificarea si reprofilarea drumului. Tronsonul vizat se întinde de la la ieşirea din localitatea Halmăşd spre Cerâşa, în extravilan.
În urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă, în zonă există porţiuni mari de drum care au fost spălate de ape şi au apărut denivelări care pun în pericol desfăşurarea traficului, având în vedere ca traseul este tranzitat de curse cu elevi şi navetişti.
Potrivit acordului de asociere dintre cele două părţi, Consiliului Local Halmăşd îi revine misiunea de a executa lucrările accidentale de primă intervenţie pe drumul amintit, cu utilajele din dotare şi autobasculante, astfel încât sectorul de drum să fie redat circulaţiei în condiţii de siguranţă a traficului.
Investiţia va fi realizată până la finele lunii septembrie a anului în curs.

Alte articole

One Thought to “Bani de la buget pentru refacerea unui drum din comuna Halmăşd”

  1. […] Consiliul Judeţean Sălaj a alocat 85.000 de lei pentru realizarea unor lucrări de primă intervenţie pe drumul judeţean pietruit DJ109P, în cadrul unui acord de asociere între judeţul Sălaj şi comuna Halmăşd. Pentru redarea acestei porţiuni de drum în condiţii de siguranţă circulaţiei, suma va fi folosită pentru realizarea şanţurilor pentru scurgerea apei, completarea cu material pietros, scarificarea si reprofilarea drumului. Tronsonul vizat se întinde de la la ieşirea din localitatea Halmăşd spre Cerâşa, în extravilan. În urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă, în zonă există porţiuni mari de drum care au fost spălate de ape şi au apărut denivelări care …mai multe stiri […]

Leave a Comment