Alegeri locale în siguranță

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj a luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor locale parţiale. Aceste măsuri urmăresc buna derulare a procesului electoral, precum şi un mod de acţiune corect şi echidistant al poliţiştilor. Una dintre priorităţi  este organizarea în bune condiții a alegerilor locale parţiale, sens în care duminică, polițiștii au fost angrenaţi în misiuni, pentru buna desfăşurare a scrutinului electoral.

Astfel, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj desfășoară activități în vederea asigurării ordinii publice și a gestionării posibilelor incidente cu caracter electoral. În judeţul Sălaj, pe parcrursul campaniei electorale nu au fost înregistrate sesizări privind incidente electorale. 

Informații pe care trebuie să le cunoașteți:

Aveţi dreptul la vot dacă aveţi 18 ani împliniți și nu v-a fost interzisă exercitarea acestui drept prin hotărâre judecătorească definitivă. Puteți vota până la ora 21.00. Sesizați orice încălcare a legii electorale la 112!

Alte articole

Leave a Comment