Accident provocat de un biciclist în municipiu

Un accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane a avut loc duminică, 11 iunie a.c, în jurul orei 12:30. Un minor de 15 ani, din Zalău, se deplasa cu bicicleta pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea din municipiu, iar într-o curbă la stânga a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar, condus de un  tânăr de  27 de ani, din Zalău.

În urma impactului, biciclistul şi pasagerul de pe locul din dreapta faţă în autoturism, un adolescent de 20 de ani, au fost răniţi uşor. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare  corporală din culpă.

Alte articole

One Thought to “Accident provocat de un biciclist în municipiu”

  1. Anonim

    nu exista in tot orasul un loc in care sa poti sa-ti lasi copii sa se joace linistiti si in SIGURANTA.
    exista locuricu asemenea destinatie dar sunt foarte prost gandiste si executate, si de multe ori viata si sanatatea copiilor este pusa in pericol, din cauza celor responsabili, in general primaria, unde nimeni nu raspunde pentru nimic.
    de ce Curtea de Conturi, Protectia Consumatorului, Protectia Copilului, Inspectia in Constructii, DNA si Directia de Sanatate Publica nu verifica modul in care sunt proiectate si executate acele locuri de joaca, agreement pentru copii?
    sa verifice numai parcul central si ar trebui ca toata lucrarea sa fie imputata celor responsabili si poatye sa se lase si cu ceva puscarie cu executare sa se trezeasca la viata cei responsabili cu asemenea investitii

Leave a Comment