Acțiuni polițienești în patru comune sălăjene. Sancțiuni de peste 26.000 de lei aplicate într-o singură zi

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Investigarea Criminalităţii Economice, împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi cei de la Secția 7 Poliție Rurală Nușfalău au desfăşurat o acțiune, miercuri, 6 noiembrie, privind nerespectarea regulilor de circulaţie, comerţul ilicit, precum şi legalitatea transportului de mărfuri. Acţiunea a fost desfăşurată pe raza comunelor Nuşfalău, Boghiş, Plopiş şi Valcău de Jos. În acest context au fost aplicate 50 de sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere, o sancţiune la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice şi patru la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Valoarea totală a sancţiunilor este de 26.935 lei. De asemenea, în cadrul acţiunii au fost reţinute două permise de conducere, trei certificate de înmatriculare şi ridicată în vederea confiscării cantitatea de opt metri cubi material lemnos.

4 Thoughts to “Acțiuni polițienești în patru comune sălăjene. Sancțiuni de peste 26.000 de lei aplicate într-o singură zi”

 1. Anonim

  Dar reabilitatea strazilor de pamant cand se va face?

 2. Anonim

  Dar utilitatile cand vor ajunge in casele contribuabililor? Parca suntem pe vremea boierilor cand isi faceau palate iar taranii mureau de foame…

 3. Anonim1

  Atât stiti !!!sa dati amenzi!!!

 4. Anonim

  ….da , imi amintec ca acum cativa ani acesti tovarasi din aceeasi zona , mi-au aplicat o amenda pentru depasirea vitezei legale in localitate aveam la intrare in Ip 61 km pe ora. Totul a fost regulamentar mi-au spus domnisoara dornica sa adune cat mai multe amenzi ca pentru preventie . Acesti militieni scosi la incubator in cateva luni, te trateaza cu o aroganta iesita din comun . Ma tot intreb unde este omenia ?Sa fii om e’ lucru mare!

Leave a Comment