Top cele mai bune prăjituri de casă pentru români

Ești unul dintre acei oameni care va sărbători mereu o reușită mergând la cea mai apropiată cofetărie? Ești primul care începe să deguste deserturile pe care le găsește la petreceri, nunți, cluburi sau restaurante? În mai puține cuvinte, ești mereu cel care pune preț foarte mare pe dulciuri și ai ajuns să fii expert în dulciurile din România? Dacă asta este situația, ar trebui să citești rândurile de mai jos deoarece avem pentru tine câteva recomandări pentru cele mai bune prăjituri de casă din România.

Albă ca Zăpada

Albă ca Zăpada este o prăjitură emblematică pentru comunitatea de gurmanzi din România, dar poate asta o face să fie unul dintre cele mai apreciate deserturi cunoscute de mâncăcioșii din România. Un blat pufos de culoare albă, așezat în straturi, cu o cremă care se absoarbe ușor de fiecare nivel și apoi generând un desert moale, aromat și perfect pentru petreceri, nunți, onomastice și alte ocazii în care fiecare invitat trebuie să fie îndulcit. Este foarte important să așezi prăjitura timp de 6 ore în frigider înainte de degustare.

Prăjitură tăvălită

Prăjitura tăvălită nu are cel mai plăcut aspect, dar cu siguranță este o prăjitură care dacă a atins cel puțin o dată papilele gustative, nu va mai fi niciodată uitată. Pofticioșii știu cel mai bine că procesul de pregătire al acestei prăjituri este cel care dă gustul și care pune amprenta direct asupra papilelor gustative ale fericitului degustător. Procesul de tăvălire în cocos contează destul de mult, dar pentru un efect lipicios mult mai bun, îți recomandăm să folosești miere de mană beneficii sau orice alt tip de piere pentru că nicio prăjitură nu poate fi prea dulce.

Prăjitură cu suc de portocale

Știi care sunt cele mai populare prăjituri care au putut fi vreodată așezate pe o masă de petrecere unde participă numai români? În timp ce prezentul modern ne pune în fața ochilor tot felul de servicii de candy bar, prăjituri la kilogram sau tot felul de produse de acest fel care să surprindă mai mult prin culori decât prin gust și suflet, nimeni nu mai gătește prăjituri românești acasă. Cu toate acestea, în urmă cu câțiva ani, prăjitura cu suc de portocale, cea cu un strat foarte subțire de cremă portocalie deasupra, dar cu încă alte 2 texturi diferite perfecte pentru un pofticios. Fiind o prăjitură pe bază de brânză proaspătă, puțină curcuma cu miere și scorțișoară.

Prăjitura Mozaic

Celebrul Mozaic va fi și cel responsabil pentru a închide această listă. Mozaicul este dat de sutele de grame de rahat folosite în această prăjitură. După tăierea prăjiturii, în secțiune se vor vedea foarte multe culori și un blat frumos. Aspectul este cel care va avea un impact mult mai important, dar gustul este legendar.

Concluzie

Dacă ți-am făcut poftă de prăjituri, trebuie să știi din partea noastră că nu a fost intenționat, dar suntem recunoscători că bucătăria românească este atât de bogată.

One Thought to “Top cele mai bune prăjituri de casă pentru români”

  1. […] Ești unul dintre acei oameni care va sărbători mereu o reușită mergând la cea mai apropiată cofetărie? Ești primul care începe să deguste deserturile pe care le găsește la petreceri, nunți, cluburi sau restaurante? În mai puține cuvinte, ești mereu cel care pune preț foarte mare pe dulciuri și ai ajuns să fii expert în dulciurile din România? Dacă asta este situația, ar trebui să citești rândurile de mai jos deoarece avem pentru tine câteva recomandări pentru cele mai bune prăjituri de casă din România.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment