RAFTUL CU CARTE: Maimuța goală

Autor: Desmond Morris

O carte – jalon despre începuturile omului, obiceiurile și legăturile uimitoare cu lumea animalelor
Această carte clasică a zoologului Desmond Morris își merită locul alături de Originea speciilor, a lui Darwin, prezentându-l pe om nu ca pe un înger căzut, ci ca pe un antropoid evoluat, care dovedește un simț al umorului, o energie și o imaginație remarcabile, dar care nu este altceva decât un animal aflat în pericolul de a uita de unde a plecat. Prin observațiile sale penetrante asupra începuturilor omului, obiceiurilor lui și legăturilor uimitoare cu lumea animalelor, Maimuța goală este o carte-jalon deopotrivă provocatoare, incitantă și durabilă.
Maimuța goală s-a vândut în zeci de milioane de exemplare în toată lumea; e un volum care n-ar trebui să-i scape niciunuia dintre noi.

Alte titluri de Desmond Morris:Zoomenirea , Editura ART, colecţia Guerrilla de pe noptieră
Acest titlu a apărut în colecția Sapiens la Editura ART
Traducere din limba engleză de Valeriu Rendec
Titlu original: The Naked Ape

Cartea poate fi comandată de la Web: https://www.editura-art.ro/

3 Thoughts to “RAFTUL CU CARTE: Maimuța goală”

  1. […] Autor: Desmond Morris O carte – jalon despre începuturile omului, obiceiurile și legăturile uimitoare cu lumea animalelor Această carte clasică a zoologului Desmond Morris își merită locul alături de Originea speciilor, a lui Darwin, prezentându-l pe om nu ca pe un înger căzut, ci ca pe un antropoid evoluat, care dovedește un simț al umorului, o energie și o imaginație remarcabile, dar care nu este altceva decât un animal aflat în pericolul de a uita de unde a plecat. Prin observațiile sale penetrante asupra începuturilor omului,  » Mai multe detalii […]

  2. Rugăminte

    Și totuși, te rog MS să mă lămurești, azi, în școli ce se predă, teoria evoluționistă a lui Darwin sau teoria creaționistă ?

    1. Anonim

      Și capra și varza.

Leave a Comment